Μουσικη

Η γιαγιά της Αριάνα Γκράντε είναι το μεγαλύτερης ηλικίας άτομο στα chart του Spotify

Τα φωνητικά της περιλαμβάνονται στο τραγούδι «Ordinary Things» - Εκατομμύρια streams

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αριάνα Γκράντε: Η γιαγιά της Αμερικανίδας ποπ σταρ, Μάρτζορι «Νόνα» Γκράντε, είναι το μεγαλύτερης ηλικίας άτομο σε chart του Spotify.
Η Μάρτζορι «Νόνα», γιαγιά της Αριάνα Γκράντε, στα chart του Spotify © Unsplash+/Getty Images

Αριάνα Γκράντε: Η γιαγιά της Αμερικανίδας ποπ σταρ, Μάρτζορι «Νόνα» Γκράντε, είναι το μεγαλύτερης ηλικίας άτομο σε chart του Spotify.

Σε ηλικία 98 ετών, η γιαγιά της Αριάνα Γκράντε, Μάρτζορι «Νόνα» Γκράντε είναι το μεγαλύτερης ηλικίας άτομο σε chart στο Spotify.

Τα φωνητικά της γιαγιάς της τραγουδίστριας περιλαμβάνονται στο τραγούδι «Ordinary Things», από το νέο άλμπουμ της Αριάνα Γκράντε, «Eternal Sunshine».

Αριάνα Γκράντε και Μάρτζορι «Νόνα» Γκράντε στα top songs του Spotify

Από τις 9 Μαρτίου, το τραγούδι βρίσκεται επί του παρόντος στο Νο. 35 στα Daily Top Songs του Spotify, αφού συγκέντρωσε σχεδόν 3 εκατομμύρια streams στην πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του.

Ariana Grande - ordinary things (lyric visualizer) ft. Nonna

Στις ΗΠΑ, το «Ordinary Things» κατατάσσεται επί του παρόντος ως το 28ο τραγούδι με τις περισσότερες ακροάσεις στο Spotify.

Για να συνοδεύσει την κυκλοφορία του άλμπουμ η Αριάνα Γκάντε κοινοποίησε βίντεο για το «We can't be friends (wait for your love)», το οποίο είναι εμπνευσμένο σε μεγάλο βαθμό από την ταινία «H Aιώνια Λιακάδα ενός Καθαρού Μυαλού». Στο βίντεο πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός Έβαν Πίτερς.

Η Αριάνα Γκράντε μιλά πάντα για τον στενό δεσμό με την οικογένειά της, συμπεριλαμβανομένης της γιαγιάς της, Μάρτζορι Γκράντε.

Η Μάρτζορι Γκράντε είναι η γιαγιά της Αριάνα Γκράντε από την πλευρά της μητέρας της, Τζόαν.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ