Μουσικη

«We can't be friends»: Το νέο video clip της Ariana Grande

Ξεπέρασε τα 13 εκατομμύρια προβολές σε 48 ώρες

Ελένη Βαρδάκη
Ελένη Βαρδάκη
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η νέα ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά της καλλιτέχνιδας, από το 2020

Ariana Grande: Κυκλοφόρησε μία ημέρα μετά τη γιορτή της γυναίκας το video clip του τραγουδιού «We can't be friends (wait for your love)»

Η γνωστή ποπ καλλιτέχνιδα επιστρέφει με τον δίσκο «Eternal sunshine» με 17 καινούργια τραγούδια, αποτελώντας τη νέα ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά της από το 2020. Το άλμπουμ κυκλοφόρησε στις 8 Μαρτίου, στη γιορτή της γυναίκας, ενώ μία μέρα μετά το κοινό μπορούσε να δει και το video clip του δημοφιλούς πλέον τραγουδιού «We can't be friends (wait for your love)» στην πλατφόρμα του YouTube. Το συγκεκριμένο τραγούδι βρίσκεται ήδη στα top 10 των μουσικών τάσεων, ενώ το video clip του συγκεντρώνει ήδη πάνω από 13 εκατομμύρια προβολές. 

Η νέα ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά της καλλιτέχνιδας από το 2020

Οι κινηματογραφικές σκηνές του μας ταξιδεύουν πίσω στο 2004, στην ταινία «Eternal sunshine of the Spotless Mind», από την οποία και είναι φανερά επηρεασμένη η καλλιτέχνιδα. Σε σκηνοθεσία του Christian Breslaur, βλέπουμε την Ariana Grande να ξεκινάει μια διαδικασίας «διαγραφής» αναμνήσεων με τον πρώην σύντροφό της, τον οποίο υποδύεται ο Evan Peters. «We can’t be friends, but I’d like to just pretend» είναι ένας από τους στίχους που περιγράφει το love story του video clip, μιλώντας για το τέλος μιας σχέσης και τις δυσκολίες της. Ρομαντικές σκηνές του ζευγαριού να γελάει αγκαλιά, κάνουν ένα έντονο flashback στο μυαλό της Ariana Grande, η οποία καταφέρνει στο τέλος να προχωρήσει τη ζωή της, χωρίς τον Evan Peters. Μια μουσική ιστορία για το πώς δύο πρώην δεν μπορούν πλέον να διατηρούν επαφές, ούτε ως φίλοι, κάτι που συμβαίνει και στην πραγματική ζωήΠολλοί εικάζουν πως το συγκεκριμένο τραγούδι αναφέρεται στην προσωπική ζωή της καλλιτέχνιδας και στον πρόσφατο χωρισμό της με τον Dalton Gomez, τον Ιανουάριο του 2023. Παρόλα αυτά, εξακολουθεί να είναι ένα video clip με ιδιαίτερη αισθητική και μηνύματα, που ο κόσμος ήδη έχει αγκαλιάσει.

Γενικότερα, το άλμπουμ «Eternal sunshine» έχει γίνει θέμα συζήτησης τις τελευταίες ημέρες στα social media, με πρωταγωνιστή το τραγούδι «yes, and», το solo single με το οποίο επέστρεψε μετά από τρία χρόνια η Ariana Grande. Αυτή τη στιγμή αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους και αναδημοσιευμένους «ήχους» στο TikTok, με βίντεο χρηστών που το τραγουδάνε να γεμίζουν την αρχική σελίδα της πλατφόρμας. Κάπως έτσι το «yes, and» δίνει για 8η φορά την ευκαιρία στην ποπ σταρ να κατακτήσει την κορυφή των Billboard Hot 100, κάνοντάς το νούμερο 1 στα charts. 

Ariana Grande - we can't be friends (wait for your love) (official music video)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ