Μουσικη

Αποκαλύφθηκε η σκηνική παρουσία της Μαρίνας Σάττι για την Eurovision

«Θα δείτε την Ελλάδα όπως είναι. Ένα μείγμα από νεότερες και παλαιότερες στιγμές» τόνισε ο χορογράφος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αποκαλύφθηκε η σκηνική παρουσία της Μαρίνας Σάττι για την Eurovision
Αποκαλύφθηκε η σκηνική παρουσία της Μαρίνας Σάττι για την Eurovision © Marina Satti/Instagram

Μαρίνα Σάττι: Η σκηνική παρουσία στην Eurovision - «Θα δείτε την Ελλάδα όπως είναι. Ένα μείγμα από νεότερες και παλαιότερες στιγμές» τόνισε ο χορογράφος

Η Μαρίνα Σάττι ετοιμάζεται για τη συμμετοχή της στην Eurovision έχοντας ήδη ξεκινήσει τις πρόβες. Μπαίνοντας σιγά σιγά στην τελική ευθεία των αποκαλυπτηρίων του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στον 68ο διαγωνισμό στη Σουηδία, ο χορογράφος της ελληνίδας τραγουδίστριας Μεζνούν, έφερε στη δημοσίοτητα περισσότερες πληροφορίες για τη σκηνική παρουσία της ελληνικής αποστολής.

Ο Μεζνούν ακα Majnoon είναι πολύ γνωστός χορογράφος και έχει συνεργαστεί με κορυφαία ονόματα, όπως με τη βασίλισσα της ποπ Μαντόνα, αλλά και με τη νέα αστέρα της μουσικής βιομηχανίας Ροζαλία. Ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή «Super Katerina» για τη σκηνική παρουσία της ελληνικής αποστολής στον επερχόμενο διαγωνσιμό της Eurovision.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-czft74v2j4ax)

«Ένα κορίτσι και τρία αγόρια στη σκηνή με τη Μαρίνα Σάττι»

«Θα βρίσκονται ένα κορίτσι και τρία αγόρια. Σ΄αυτή τη φάση αποφασίσαμε να έχουμε ποικιλία. Πολλές θα είναι οι εκπλήξεις, έκπληξη θα είναι η ίδια η εμφάνιση της Ελλάδας».

«Έψαξα να δω τι αντιπροσωπεύει σαν καλλιτέχνιδα και ο τρόπος της με εντυπωσίασε και είπα ότι πρέπει να συνεργαστώ με αυτό το κορίτσι».

«Δεν μπορώ να πω πολλά ακόμα αλλά θα το αφήσω να το δείτε αλλά αυτό που σίγουρα μπορούμε να περιμένουμε είναι να δείτε την Ελλάδα όπως είναι. Ένα μείγμα από νεότερες και παλαιότερες στιγμές με πολιτισμικά στοιχεία. Ο Φωκάς Ευαγγελινός μας αγκάλιασε και μας φίλησε μόλις τη χορογραφία».

Η παρουσίαση του τραγουδιού

Η παρουσίαση του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 68ο Διαγωνισμό της Eurovision, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Μάλμε της Σουηδίας στις 7, 9 και 11 Μαΐου 2024 θα μεταδοθεί την Πέμπτη 7 Μαρτίου, στην ΕΡΤ1, με παρουσιαστές τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά.

Τα γυρίσματα για το βιντεοκλίπ της έχουν ήδη ολοκληρωθεί, με φόντο εμβληματικές τοποθεσίες της Αθήνας, όπως η Ακρόπολη, η Πλάκα, το Μοναστηράκι και το Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ