Μουσικη

Εισβολέας: «Όταν μεγαλώνεις και κάνεις παιδί, έχεις ευθύνη για όσα λες»

Τα πρώτα του βήματα, η «γνωριμία» με την Αθήνα και η τραπ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εισβολέας: Τι είπε για την εξέλιξη της μουσικής του
eisvoleas_liakos © Instagram

Εισβολέας: Τι είπε για την εξέλιξη της μουσικής του με την πάροδο του χρόνου - Τα πρώτα του βήματα, η «γνωριμία» με την Αθήνα και η τραπ

Για τα σχολικά του χρόνια, τα πρώτα του βήματα στη μουσική και τι έχει αλλάξει στον ήχο του μέχρι σήμερα μίλησε σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Εισβολέας.

Ο γνωστός ράπερ ήταν καλεσμένος της εκπομπής «Musicology» της Δημόσιας Τηλεόρασης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην καταγωγή του από την Καλαμάτα. Ακόμη, μίλησε για την Αθήνα και το Γαλάτσι αλλά και το πώς έζησε την πόλη με την οικογένειά του.

«Γεννήθηκα στην Καλαμάτα και μετά από έναν χρόνο, ήρθα στο Γαλάτσι. Πήγα σχολείο στην Γκράβα. Τότε ήταν ακόμα το ροκ, αλλά η πρέζα ήταν πολλή, στις γωνίες έβλεπες σύριγγες. Ήταν πολύ κακόφημο σχολείο. Εκεί άρχισα να ακούω ροκ. Σιδηρόπουλο, Ξύλινα Σπαθιά κ.α», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε για το τι τον εμπνέει:

«Εγώ φιλτράρω τα πάντα μέσα από την κοινωνία που ζω. Δεν μπορώ να καταλάβω ας πούμε, στο 100% έναν από ένα γκέτο της Αμερικής που μου λέει τα βιώματά του, γιατί δεν έχω ζήσει εκεί. Θα καταλάβω αυτά που ζω καθημερινά στη γειτονιά μου».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cza48xh1o33l)

Ακολούθως, υποστήριξε πως απελευθερώθηκε στην τέχνη του, όταν ξεκίνησε να αποδέχεται την καταγωγή του. «Από τον καιρό που άρχισα να μην ντρέπομαι για την καταγωγή μου και να εκφράζομαι όπως έχω μάθει να εκφράζομαι, πραγματικά απελευθερώθηκα, έγινα αυτό που είμαι σήμερα και το χαίρομαι και πιο πολύ».

Καταλήγοντας, αναφέρθηκε στην τραπ μουσική και τους λόγους που είναι αγαπητή στη νεολαία:

«Η τραπ αποτυπώνει την ταχύτητα, με την οποία τρέχει η κοινωνία μας, γι' αυτό κι έχει την απήχηση που έχει. Κι εγώ ως πιτσιρικάς δεν έλεγα κάτι λιγότερο. Όταν μεγαλώνεις, κάνεις παιδί κι έχεις ευθύνη για αυτό που λες, καταλαβαίνεις ότι αυτό είναι ένας σπόρος».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ