- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Beyoncé: Το πατρικό της σπίτι τυλίχτηκε στις φλόγες - Ανήμερα των Χριστουγέννων
Το σπίτι που μεγάλωσε η σούπερ σταρ Beyoncé στο Χιούστον τυλίχτηκε στις φλόγες ανήμερα των Χριστουγέννων, όπως ανέφερε η ιστοσελίδα Houston Chronicle.
Η φωτιά σημειώθηκε περίπου στις 2 τα ξημερώματα της Δευτέρας (25/12) με την πυροσβεστική να φτάνει στο σημείο μέσα σε λίγα λεπτά.
«Την περιορίσαμε σε περίπου 10 λεπτά», είπε ο διοικητής της πυροσβεστικής υπηρεσίας του Χιούστον Τζάστιν Μπαρνς. Σύμφωνα με το FOX 26 Houston, στο διώροφο σπίτι έμενε ένα ζευγάρι με τα δυο τους παιδιά, το οποίο κατάφερε να διαφύγει με ασφάλεια χωρίς να αναφερθούν τραυματισμοί.
Η οικογένεια της διάσημης τραγουδίστριας αγόρασε το σπίτι το 1982 και η Beyoncé έζησε εκεί μέχρι τα πέντε της χρόνια. Μάλιστα όταν η σταρ βρέθηκε στην πόλη τον Σεπτέμβριο για την παγκόσμια περιοδεία της «Renaissance World Tour», εθεάθη να φωτογραφίζει το σπίτι.
Σύμφωνα με τον Guardian το ακίνητο, το οποίο αποτελεί ορόσημο για την περιοχή, βρίσκεται στην ιστορική γειτονιά Riverside Terrace. Χτισμένο το 1946, διαθέτει τρία υπνοδωμάτια και αντίστοιχα μπάνια ενώ το 2019, πουλήθηκε για τελευταία φορά.
H σταρ αυτές τις μέρες βρίσκεται στη Βραζιλία, με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας της, «Renaissance: A Film by Beyoncé».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η τελετή απονομής έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 23 Μαΐου
«Στον κατεξοχήν ανδροκρατούμενο κόσμο της τζαζ, οι χώροι για συζήτηση μεταξύ γυναικών είναι ελάχιστοι»
Δείτε το video clip που κάνει πρεμιέρα στο athensvoice.gr - Ο Βαγγέλης Ορφανίδης μιλά για το νέο single και την Αθήνα ως «σπίτι»
Κατά τη διάρκεια συναυλίας στην Πράγα
«Αυτό μας προκαλεί ναυτία και μας κάνει έξαλλους», δήλωσε ο Άλεξ Καπράνος
Η συζήτηση που είχε με τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ
Ο δημιουργός της μεγάλης επιτυχίας «Karma Chameleon» αποκάλυψε ότι χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη στη μουσική του
Από φανατικός θαυμαστής έγινε ο τραγουδιστής του συγκροτήματος
Μιλήσαμε με τον Ολλανδό πιανίστα και συνθέτη με αφορμή την πρώτη του εμφάνιση στην Αθήνα, στον Φιλολογικό Σύλλος Παρνασσός
Το συγκρότημα του Ντέιμον Άλμπαρντ παρουσίασε το νέο άλμπουμ με καλεσμένους-έκπληξη και οικοδεσπότη τον Ράιαν Γκόσλινγκ
Οι νύχτες της Πλατείας Νερού όπως αποθανατίστηκαν από πέντε γυναίκες φωτογράφους
Ο front-man της θρυλικής μπάντας των 80’s «Culture Club» θα βρεθεί στη μουσική σκηνή του διαγωνισμού
Kαθώς για περίπου τρία χρόνια ζούσε σε ένα μικρό τροχόσπιτο
Ο Νόαμ Μπετάν θα ερμηνεύσει το «Michelle»
Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός εντυπωσιάζει στο πρώτο single Burial από τη νέα ταινία της A24
Η ζωντανή εκτέλεση του Acquiesce από το Γουέμπλεϊ εντάσσεται αποκλειστικά στο Help(2) για την ενίσχυση του War Child
Ο καλλιτέχνης παρουσίασε το «Ferto» ζωντανά στη σκηνή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.