Μουσικη

Ο ανατρεπτικός D3lta, live σε Αθήνα, Πάτρα και Ιωάννινα

Ετοιμαστείτε για το ολόφρεσκο single “Happy Out of Love”

mjsigalou
Μαρία-Ιωάννα Σιγαλού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
D3LTA, Singer, songwriter

D3LTA: o Ελληνοβρετανός τραγουδιστής και τραγουδοποιός της glam rock μουσικής περιοδεύει σε Αθήνα, Πάτρα και Ιωάννινα στις 8,9,10/12 

Είναι το νέο αστέρι της glam rock μουσικής, μια ιδιαίτερη περσόνα. Ίσως ο πιο καλοντυμένος νέος καλλιτέχνης. Αnimal print παντελόνι, futuristic σακάκι και φλοράλ πουκάμισο εμπνευσμένo από τα 70s, είναι ένας καλός συνδυασμός για τη σκηνική του παρουσία. Ταλαντούχος, εκκεντρικός, ανατρεπτικός. This is D3LTA, ένας πολλά υποσχόμενος singer και songwriter. Μας συστήθηκε με το “Hypocrites”, μας καλωσόρισε με το “Hey You” και συνέχιζε να μας διασκεδάζει με το “Strange” και το “Hello”. Μάλιστα, κάποια από αυτά, τα ηχογράφησε με βασικό συνεργάτη τον διάσημο παραγωγό Jim Abbiss (παραγωγό των Arctic Monkeys, Kasabian, Adele, κλπ). Εκτός από το ταλέντο του στη μουσική και το ανεπιτήδευτα cool στιλ του, συζήτηση γίνεται και για τα καλαίσθητα videoclip του. 

Μετά την περιοδεία στην Αγγλία και τη Σκωτία με τους Scouting for Girls, ο D3lta έρχεται για live σε τρεις διαφορετικές πόλεις στην ΕλλάδαMε ένα δυναμικό πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει και το ολόφρεσκο single Happy Out of Love, ένα absolute banger” σύμφωνα με τους Rev Kate Bottley και Jason Mohammad του BBC Radio 2. Σημειώνεται ότι το πιο γνωστό ραδιόφωνο της Ευρώπης έπαιξε ήδη το single και παρουσίασε live τον D3lta πριν λίγες μέρες. 

D3lta Greek Ad

Aπό το set list δε θα λείπουν και πολλά άλλα τραγούδια τις δισκογραφίας του, όπως το Strange που έχουμε λατρέψει, το Hello και το Hey You, αλλά και μερικά καινούργια unreleased, τα οποία ο D3lta θεωρεί την καλύτερη του δουλειά μέχρι σήμερα.

Μαζί του στις τρεις αυτές συναυλίες το βρετανικό σχήμα με τον Angelos Serras στην κιθάρα, την Alex Hancox στο μπάσο και τα φωνητικά και τον Josh Caplin στα τύμπανα.


Save the Dates and meet D3lta:

8 Δεκεμβρίου Pireus Academy, Αθήνα 
9 Δεκεμβρίου Frida Bar Live Stage, Πάτρα 
10 Δεκεμβρίου Πολυχώρος Αγορά, Ιωάννινα

D3LTA, περιοδεία στην Ελλάδα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ