Μουσικη

«One Love»: Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου η πρεμιέρα της ταινίας για τη ζωή του Μπομπ Μάρλεϊ

Τον Φεβρουάριο στις αίθουσες το φιλμ για τον Τζαμαϊκανό θρύλο της ρέγκε

62224-137655.jpg
Newsroom
9’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μπομπ Μάρλεϊ: Η βιογραφική ταινία «Bob Marley: One Love» κάνει πρεμιέρα στη μεγάλη οθόνη στις 14 Φεβρουαρίου του 2024 - Το καστ και οι συντελεστές.
Η βιογραφική ταινία για τον Μπομπ Μάρλεϊ κάνει πρεμιέρα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου © Instagram / Bob Marley: One Love

Μπομπ Μάρλεϊ: Η βιογραφική ταινία «Bob Marley: One Love» κάνει πρεμιέρα στη μεγάλη οθόνη στις 14 Φεβρουαρίου του 2024 - Το καστ και οι συντελεστές.

Ο βραβευμένος ηθοποιός Κίνγκσλεϊ Μπεν-Αντίρ υποδύεται τον θρύλο της ρέγκε μουσικής Μπομπ Μάρλεϊ, στην πολυαναμενόμενη βιογραφική ταινία «Bob Marley: One Love».

Η ταινία σε σκηνοθεσία του καταξιωμένου Αμερικανού Ρεϊνάλντο Μάρκους Γκριν είναι βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα και έχει την έγκριση της οικογένειας του αείμνηστου τζαμαϊκανού καλλιτέχνη, η οποία συμμετέχει στην παραγωγή.

Αφηγείται το ταξίδι ζωής του διάσημου τραγουδιστή με την επαναστατική του μουσική και τη δέσμευση για ειρήνη και ενότητα καθώς μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη την αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας του στο σπίτι του, στο Κίνγκστον της Τζαμάικα.

Bob Marley: One Love - Official Trailer (2024 Movie)

«Bob Marley: One Love»: Ποιοι συμμετέχουν στην ταινία

«Υπάρχει ένας πόλεμος σε εξέλιξη. Πώς μπορώ να φέρω την ειρήνη; Δεν μπορώ να φέρω ειρήνη ούτε για τον εαυτό μου», λέει σε στιγμιότυπο στο επίσημο τρέιλερ που δόθηκε στην δημοσιότητα από την Paramount Pictures ο πρωταγωνιστής.

Η Βρετανίδα ηθοποιός Λασάνα Λιντς υποδύεται τη σύζυγό του Μπομπ, Ρίτα Μάρλεϊ.

Mαζί τους πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Μίχαελ Γκαντολφίνι, Τζέιμς Νόρτον, Τοσίν Κόουλ, Άντονι Γουέλς και Ούμι Μάιερς.

Η ταινία «Bob Marley: One Love» θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 14 Φεβρουαρίου του 2024.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ