Κινηματογραφος

Bob Marley: Νέα ταινία για την ζωή του θρύλου της ρέγκε έρχεται το 2024 - Δείτε το τρέιλερ για το «One Love»

«Θέλουμε να το παρουσιάσουμε αληθινό και ακατέργαστο. Θα εκπλαγείτε με αυτά που θα δείτε»

62224-137655.jpg
Newsroom
8’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Bob Marley: Νέα ταινία για την ζωή του θρύλου της ρέγκε έρχεται το 2024 - Δείτε το τρέιλερ για το «One Love»
Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Kingsley Ben-Adir ως Bob Marley © Instagram / kingsley official

Bob Marley: Νέα ταινία για την ζωή του θρύλου της ρέγκε έρχεται το 2024 - Δείτε το τρέιλερ για το «One Love»

Για όσους δεν χορταίνουν τον Bob Marley, κυκλοφορεί επιτέλους μια ταινία για τη ζωή του και θα βγει στις αίθουσες το 2024. Ο θρύλος της ρέγκε είναι το θέμα μιας πολυαναμενόμενης βιογραφικής ταινίας από την Paramount Pictures.

Bob Marley: One Love - Teaser Trailer (2024 Movie)

Το τρέιλερ για την ταινία, «Bob Marley: One Love», παρουσιάζει μια βασική περίοδο της ζωής του Marley κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1970, όταν ηχογραφούσε το άλμπουμ του, «Exodus». Η σύζυγος του Rita και τα δύο παιδιά του, Ziggy και Cedella δούλεψαν στην ταινία.

Ο Ziggy Marley είπε σε μια επίσημη δήλωση στο Instagram: «Τίποτα δεν συμβαίνει πριν έρθει η ώρα και τώρα είναι η ώρα να προβληθεί η ιστορία του πατέρα μας Bob Marley σε μια βιογραφική ταινία που θα κυκλοφορήσει το 2024».

Δεν βάζουμε μόνο τα καλά και τα άσχημα. Βάζουμε τα πάντα, δήλωσε ο Ziggy

Σε σκηνοθεσία Reinaldo Marcus Green, στην ταινία πρωταγωνιστούν ο Kingsley Ben-Adir ως Bob και η Lashana Lynch ως Rita. Η ταινία καταγράφει τις λύπες, τις χαρές και τη λύτρωση του Bob Marley, με επίκεντρο ένα σημαντικό μέρος της ζωής του στα τέλη της δεκαετίας του 1970.

Σε μια συνέντευξη στο Shadow and Act, ο Ziggy μίλησε για την αυθεντικότητα της ταινίας, ενθουσιασμένος με το Τζαμαϊκανό καστ και συνεργείο. Και τίποτα δεν ήταν εκτός ορίων για την ταινία. «Λοιπόν, θα δείτε κάποια πράγματα εκεί μέσα για τα οποία δεν ήξερα ούτε εγώ ούτε οι υπόλοιποι. Δεν βάζουμε μόνο τα καλά και τα άσχημα. Βάζουμε τα πάντα. Θέλουμε να το παρουσιάσουμε στους ανθρώπους αληθινό και ακατέργαστο. Θέλουμε να πουν: Δεν το ήξερα αυτό για τον Bob. Θα εκπλαγείτε με αυτά που θα δείτε».

Η ταινία γυρίστηκε τόσο στο Λονδίνο όσο και στην Τζαμάικα. Ο Ziggy παραδέχτηκε ότι η ταινία άργησε πολύ, με τα στούντιο να ανταγωνίζονται για την ιστορία του πατέρα του από τότε που ήταν παιδί. Από την σύλληψη της ιδέας μέχρι σήμερα έχουν περάσει περίπου πέντε χρόνια. Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2024.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ