Μουσικη

Συγκλονίζει η Γιάννα Τερζή: Αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο του νωτιαίου μυελού

H εξομολόγηση για τη μάχη που δίνει την τελευταία τριετία

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Γιάννα Τερζή
© NDP PHOTO

Συγκλονίζει η Γιάννα Τερζή: «Τρία χρόνια πριν διαγνώστηκα με όγκο στον νωτιαίο μυελό»

Σε μια εξομολόγηση που σόκαρε τους φίλους και τους θαυμαστές της προχώρησε η Γιάννα Τερζή, με αφορμή τα 43α γενέθλιά της.

Η τραγουδίστρια και κόρη του Πασχάλη Τερζή αποκάλυψε σε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι πριν από τρία χρόνια διαγνώστηκε με όγκο στον νωτιαίο μυελό.

Μέσα από ένα συγκλονιστικό κείμενο, η Γιάννα Τερζή δίνει ένα μήνυμα δύναμης σε όσα άτομα δίνουν τη δική τους μάχη.

Το κείμενο συνόδευε μια φωτογραφία από το νοσοκομείο στη Γερμανία.

Η ανάρτηση της Γιάννας Τερζή

«Σήμερα ολοκληρώνω 43 κύκλους γύρω από τον ήλιο. Τέτοιες μέρες 3 χρόνια πριν, μέσα στην καραντίνα, διαγνώστηκα με όγκο στον νωτιαίο μυελό. Ένα γεγονός που άλλαξε τη ζωή μου με πολλούς τρόπους και για πάντα. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες της διάγνωσης, της επέμβασης, της αποκατάστασης, και της συνέχειας της ζωής μου στο συγκεκριμένο post.

Θα πω μόνο το εξής.

Εκείνες τις στιγμές, εκείνα τα δευτερόλεπτα, τις ώρες, τις μέρες, τους μήνες που βρίσκεσαι στα πιο χαμηλά σου, στα πιο αδύναμά σου, στα εγκαταλελειμμένα σου, τότε είναι που γεννιέται ο πιο δυνατός εαυτός σου.

Αυτός που θα καθορίσει τι πετάς και τι κρατάς για το υπόλοιπο της ζωής σου. Και που σιγά-σιγά θα χτίσει την πιο ξεκάθαρη, ουσιαστική κι αληθινή σχέση με σένα και με τον υπόλοιπο κόσμο.

Είμαι ευγνώμων για την γνώση, για τον πόνο, για την ενσυναίσθηση, τη συμπόνια, τα δάκρυα, τις απώλειες, την αγάπη, τη δύναμη, τις αγκαλιές, την οικογένεια, τους φίλους, τους γιατρούς, τα ζωάκια μου, το σώμα μου!! Και για τα πραγματικά “no fu**s given” που σου μαθαίνει μια τέτοια εμπειρία!

Μηδενίζω... πάει να πει πως ξαναρχίζω».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ