Μουσικη

Η Loreen εξηγεί ότι πήρε τη νίκη στη Eurovision με τη βοήθεια θεραπευτών

Έχει κατακτήσει δύο πρωτιές με το Euphoria και το Tattoo

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Loreen
Loreen © Eurovision Song Contest/ FACEBOOK

Η φετινή νικήτρια της Eurovision, Loreen, αποκάλυψε το μυστικό που της έδωσε δύο φορές την νίκη στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού

Η φετινή νικήτρια της Eurovision Loreen πόζαρε στο εξώφυλλο της Vogue Scandinavia και αποκάλυψε το μυστικό που της έδωσε δύο φορές την νίκη στον διαγωνισμό τραγουδιού.

Με τα τραγούδια Euphoria και Tattoo η Loreen εκπροσώπησε τη Σουηδία και κέρδισε το διαγωνισμό της Eurovision δύο φορές, μία το 2012 και μία φέτος γράφοντας ιστορία ως η πρώτη γυναίκα που κέρδισε το διαγωνισμό δύο φορές.

Μάλιστα, στην συνέντευξή της στο Vogue Scandinavia, η τραγουδίστρια αποκάλυψε πώς κατόρθωσε να βγει δύο φορές πρώτη στον ετήσιο διαγωνισμό τραγουδιού.

Πώς οι θεραπευτές την οδήγησαν στην νίκη 

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στη Vogue η τραγουδίστρια είχε μαζί τις και δύο θεραπευτές οι οποίοι κάθονταν στο κοινό, προκειμένου να ενισχύσουν την θετική ενέργεια και να καθαρίσουν την αίθουσα από τα αρνητικά συναισθήματα. 

Παράλληλα, αποκάλυψε πως εκείνη και οι θεραπευτές διαλογίζονταν ταυτόχρονα σε ξεχωριστά δωμάτια, πριν από κάθε εκτέλεση του τραγουδιού της.

Ταυτόχρονα, σημείωσε μιλώντας για την συμμετοχή της στην Eurovision πως «ήταν μια από τις πιο όμορφες εμπειρίες που είχα ποτέ σε ολόκληρη τη ζωή μου, λόγω της συλλογικής σύνδεσης».

Loreen - Euphoria | Sweden 🇸🇪 | Live - Grand Final - Eurovision 2012

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ