Μουσικη

Ετοίμασε βαλίτσες για Tomorrowland

Τρεις από εσάς θα πάνε στο απόλυτο φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής! Μάθε πως.

341667-710504.jpg
Ζένια Πιττακή
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Tomorrowland

Tomorrowland 2023: Το Vuse δίνει τη δυνατότητα σε 3 τυχερούς να ταξιδέψουν στο μεγαλύτερο φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής.

Για τους λάτρεις της ηλεκτρονικής μουσικής, ο Ιούλιος είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με το όνομα Tomorrowland, από το 2005. Εκείνο το μαγικό κόσμο που στήνεται κάθε χρόνο στην περιοχή Boom του Βελγίου και φιλοξενεί τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής. Armin van Buuren, Steve Aoki, David Guetta, Tiesto, Hardwell, Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix, Meduza, Ofenbach, Nicky Romero, Steve Angello, είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που θα δεις στο line up του φεστιβάλ, σε ένα μέρος που τα σκηνικά ξεπερνούν κάθε φαντασία. Κάθε χρόνο, σχεδόν μισό εκατομμύριο άνθρωποι από όλο τον κόσμο ταξιδεύουν για να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία.

Tomorrowland

Το Vuse, δίνει το παρόν για ακόμη μία χρονιά, φέρνοντας στις οθόνες μας την εμπειρία Tomorrowland, μέσα από φωτογραφίες και βίντεο στα social media. Μαζί του στην απόλυτη εμπειρία θα βρίσκονται και 7 Έλληνες creators, οι οποίοι θα ζήσουν και θα μεταφέρουν τα μαγικά vibes του φεστιβάλ και στα δικά τους κανάλια στα social media πριν και κατά τη διάρκεια των lives!

Tomorrowland

Διεκδίκησε μια θέση στο φεστιβάλ Tomorrowland 2023

Το καλύτερο όμως είναι ότι αυτή τη χρονιά, το Vuse, δίνει την ευκαιρία σε 3 τυχερούς να ταξιδέψουν στη Boom και να ζήσουν από κοντά την εμπειρία Tomorrowland. Από τις 20 έως τις 24 Ιουλίου ίσως να είσαι ένας από αυτούς που θα περιπλανηθεί ανάμεσα στις πιο παραμυθένιες μουσικές σκηνές, θα ζήσει την ασυναγώνιστη ατμόσφαιρα και θα ακούσει κορυφαία ηλεκτρονική μουσική από τους καλύτερους Djs του κόσμου. Δες τι έγινε τις προηγούμενες χρονιές στο φεστιβάλ και πάρε μια μικρή γεύση για τη φετινή εμπειρία.

Tomorrowland

Αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή σε 4αστερο ξενοδοχείο, μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο και το φεστιβάλ και δωρεάν πρόσβαση στο Tomorrowland! Όλα όσα χρειάζεσαι δηλαδή για να περάσεις καταπληκτικά. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να μπεις στο Vuse για να συμπληρώσεις τη φόρμα με τα στοιχεία σου και να ακολουθήσεις το Vuse στο Ιnstagram για να μάθεις στις 4 Ιουλίου αν θα πετάξεις παρέα με το Vuse και τους Creators στο Tomorrowland.

Tomorrowland

Τι περιμένεις; Πάρε μέρος και ετοίμασε βαλίτσες για την εμπειρία που θα αλλάξει τη ζωή σου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.