Μουσικη

Οι Cure έχουν πρόβλημα με τις τιμές των εισιτηρίων για τις συναυλίες τους και θα κάνουν κάτι γι' αυτό

Φθηνότερα ή...

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Ρόμπερτ Σμιθ των The Cure
© Wikimedia Commons

Το ξέσπασμα του Ρόμπερτ Σμίθ των «The Cure» για τα υπερχρεωμένα εισιτήρια στις συναυλίες τους - Οι αναρτήσεις του στο Twitter

Ο Ρόμπερτ Σμιθ των The Cure δήλωσε ότι είναι «αηδιασμένος» από τις υψηλές χρεώσεις της Ticketmaster για την επερχόμενη περιοδεία του συγκροτήματος στη Βόρεια Αμερική, αφού ορκίστηκαν να κρατήσουν τις τιμές προσιτές για τους fans.

Την περασμένη εβδομάδα το συγκρότημα ανακοίνωσε περιοδεία 30 ημερών στις ΗΠΑ, η οποία θα ξεκινήσει στο Smoothie King Center στη Νέα Ορλεάνη στις 10 Μαΐου και θα ολοκληρωθεί στην Miami-Dade Arena στη Φλόριντα την 1η Ιουλίου.

Σε ένα email προς τους fans, ο Σμιθ δήλωσε ότι θα διατηρήσουν τις τιμές των εισιτηρίων σε λογικά επίπεδα, γράφοντας: «Οι Cure έχουν συμφωνήσει όλες τις τιμές των εισιτηρίων και εκτός από μερικές φιλανθρωπικές θέσεις στο Hollywood Bowl, δεν θα υπάρχουν υπερχρεωμένα εισιτήρια σε αυτή την περιοδεία».

Το συγκρότημα είπε επίσης ότι τα εισιτήρια δεν θα είναι «μεταβιβάσιμα» για να ελαχιστοποιηθεί η «μεταπώληση και να διατηρηθούν οι τιμές στην αρχική τους αξία». Ο Σμιθ έχει έκτοτε κριτικάρει τη στρατηγική πώλησης εισιτηρίων, αναγνωρίζοντας «πραγματικά προβλήματα» με το σύστημα και ότι δεν ήταν «τέλειο», αλλά διευκρίνισε ότι το συγκρότημα είχε τον «τελικό λόγο» για την τιμολόγηση.

Ωστόσο, μετά τη χθεσινή (15 Μαρτίου) έναρξη της πώλησης, ορισμένοι fans ανέφεραν ότι οι χρεώσεις της Ticketmaster, συμπεριλαμβανομένων των τελών εξυπηρέτησης, της χρέωσης εγκατάστασης και της χρέωσης επεξεργασίας παραγγελίας, υπερέβαιναν την τιμή των πραγματικών εισιτηρίων.

Ο Σμιθ απάντησε άμεσα, γράφοντας στο Twitter ότι ήταν «αηδιασμένος» από το «φιάσκο με τις 'αμοιβές' της ticketmaster» και συνέχισε:

«Για να είμαστε πολύ σαφείς: ο καλλιτέχνης δεν έχει τρόπο να τις περιορίσει. Έχω ρωτήσει πώς δικαιολογούνται. Αν λάβω κάτι συνεκτικό ως απάντηση, θα σας ενημερώσω όλους».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ