Μουσικη

H Λάνα Ντελ Ρέι ποζάρει τόπλες για το νέο της άλμπουμ (εικόνα)

Το NSFW εναλλακτικό εξώφυλλο που μοιράστηκε στα social media

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λάνα Ντελ Ρέι: Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια δημοσίευσε τόπλες φωτογραφία για τη νέα δισκογραφική δουλειά της - Γιατί καθυστερεί η κυκλοφορία του άλμπουμ.
Η Λάνα Ντελ Ρέι δημοσίευσε τόπλες εναλλακτικό εικαστικό του εξωφύλλου της νέας δισκογραφικής δουλειάς της © Kevin Winter/Getty Images

Λάνα Ντελ Ρέι: Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια δημοσίευσε τόπλες φωτογραφία για τη νέα δισκογραφική δουλειά της - Γιατί καθυστερεί η κυκλοφορία του άλμπουμ.

Η Λάνα Ντελ Ρέι ανακοίνωσε την αναβολή της κυκλοφορίας του επερχόμενου ένατου άλμπουμ της, «Did You Know That There’s A Tunnel Under Ocean Blvd», και μοιράστηκε τη λίστα των τραγουδιών, μαζί με ένα εναλλακτικό εικαστικό του εξωφύλλου, στο οποίο εμφανίζεται τόπλες.

Αρχικά προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 10 Μαρτίου, το «Did You Know That There’s A Tunnel Under Ocean Blvd» θα κυκλοφορήσει τώρα στις 24 Μαρτίου. Δεν αναφέρθηκε λόγος για την καθυστέρηση.

Η ανάρτηση στην προσωπικής της σελίδα στο Instagram επιβεβαίωσε επίσης τη λίστα κομματιών για το άλμπουμ – τη συνέχεια των «Blue Banisters» και «Chemtrails Over The Country Club» του 2021 – με μια πρώτη ματιά στη βινυλιακή έκδοση του δίσκου.

Το «Did You Know That There’s A Tunnel Under Ocean Blvd» της Λάνα Ντελ Ρέι θα περιλαμβάνει συνεργασίες με τον Father John Misty, τους Bleachers του Jack Antonoff και τον Tommy Genesis, ενώ οι Judah Smith και Jon Batiste έχουν επίσης συμμετοχές. Η Ντελ Ρέι είχε διασκευάσει στο παρελθόν το «Buddy's Rendezvous» του Father John Misty, τον περασμένο Ιούνιο.

Δείτε το πλήρες tracklisting παρακάτω:

  1. ‘The Grants’
  2. ‘Did You Know That There’s A Tunnel Under Ocean Blvd’
  3. ‘Sweet’
  4. ‘AW’
  5. ‘Judah Smith Interlude’
  6. ‘Candy Necklace’
  7. ‘Jon Batiste Interlude’
  8. ‘Kintsugi’
  9. ‘Fingertips’
  10. ‘Paris, Texas’
  11. ‘Grandfather Please Stand On The Shoulders Of My Father While He’s Deep-Sea Fishing’
  12. ‘Let The Light In (feat. Father John Misty)’
  13. ‘Margaret (feat. Bleachers)’
  14. ‘Fishtail’
  15. ‘Peppers (feat. Tommy Genesis)’
  16. ‘Taco Truck x VB

Η ανάρτηση, στην οποία η Ντελ Ρέι έγραψε, «24 Μαρτίου τώρα, ευχαριστώ», περιελάμβανε επίσης μια πρώτη ματιά στο εναλλακτικό εικαστικό του δίσκου.

Η Lana Del Rey ανακοίνωσε το «Did You Know That There’s A Tunnel Under Ocean Blvd» τον περασμένο μήνα μαζί με το ομώνυμο κομμάτι, το οποίο ήταν παραγωγή των Del Rey, Jack Antonoff, Drew Erickson και Zach Dawes.

Πριν από αυτό, συμμετείχε στο «Snow On The Beach» της Τέιλορ Σουίφτ, το οποίο εμφανίστηκε στο πρόσφατο άλμπουμ της Swift «Midnights».

Πιο πρόσφατα, η Ντελ Ρέι αποκάλυψε ότι έβαλε μόνο μία διαφημιστική πινακίδα για να προωθήσει το νέο της άλμπουμ, η οποία τυχαίνει να βρίσκεται στην πατρίδα του πρώην φίλου της.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Κόρτνεϊ Λοβ χαρακτήρισε τη Λάνα Ντελ Ρέι και τον εκλιπόντα σύζυγό της, τον frontman των Nirvana, Κερτ Κομπέιν, ως τις μόνες «πραγματικές μουσικές ιδιοφυΐες» που έχει γνωρίσει ποτέ.

(Με πληροφορίες του NME)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ