Μουσικη

Σακίρα: Σπάει ρεκόρ στο YouTube το τραγούδι που κοροϊδεύει τον «πρώην», Ζεράρ Πικέ

«Αντάλλαξες ένα Rolex με ένα Casio» - Ξεπέρασε τις 86 εκατομμύρια προβολές

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Σακίρα: «Φωτογραφίζει» τον Ζεράρ Πικέ σε νέο τραγούδι και γκρεμίζει το YouTube - Έγινε το λάτιν βίντεο με τις περισσότερες προβολές στην ιστορία της πλατφόρμας.

To νέο τραγούδι της Σακίρα, στο οποίο η Κολομβιανή σταρ γελοιοποιεί τον πρώην σύντροφό της Ζεράρ Πικέ, έχει καταγράψει περισσότερες από 86 εκατομμύρια προβολές στο YouTube σε 24 ώρες, όντας πλέον το λάτιν τραγούδι με τις περισσότερες θεάσεις στην ιστορία της πλατφόρμας.

Η Σακίρα χώρισε με τον άσο της Μπαρτσελόνα και της εθνικής Ισπανίας πέρυσι, μετά από μια δεκαετία κοινού βίου και έχουν δύο παιδιά. Ο 35χρονος πρώην σέντερ μπακ ξεκίνησε έκτοτε σχέση με μια 23χρονη γυναίκα, την Κλάρα Τσία.

Στο κομμάτι των δεκάδων εκατομμυρίων views, προϊόν συνεργασίας με τον Αργεντινό παραγωγό και DJ Bizarrap, η 45χρονη Σακίρα τραγουδά: «Αξίζω όσο δύο 22χρονες», προσθέτοντας: «Αντάλλαξες μια Ferrari με ένα Twingo, αντάλλαξες ένα Rolex με ένα Casio».

Η τραγουδίστρια σημειώνει επίσης: «Μια λύκαινα σαν εμένα δεν είναι για πρωτάρηδες»… «Ήμουν πάνω από την κλάση σου, γι' αυτό είσαι με κάποια σαν κι εσένα», ενώ προτείνει στον πρώην της, που αγαπά το γυμναστήριο, να επενδύσει λίγο χρόνο για να εκπαιδεύσει και τον εγκέφαλό του.

Εκτός από τις λογοπαίγνιες αναφορές στον Πικέ και τη νέα του μνηστή, η Σακίρα αναφέρει την πεθερά της, τα μέσα ενημέρωσης και τα συνεχιζόμενα προβλήματά της με τις ισπανικές αρχές εσόδων, οι οποίες ισχυρίζονται ότι δεν πλήρωσε φόρους 14,5 εκατομμυρίων ευρώ.

«Με άφησες με την πεθερά μου για γείτονα, με τον Τύπο στην πόρτα μου και ένα χρέος στην εφορία», τραγουδάει.

Σύμφωνα με τους ισπανούς εισαγγελείς, η Σακίρα και η οικογένειά της ζούσαν στη Βαρκελώνη μεταξύ 2012 και 2014, που σημαίνει ότι θα έπρεπε να είχε πληρώσει φόρο στην Ισπανία για το παγκόσμιο εισόδημά της για εκείνα τα χρόνια.

Ζητούν ποινή φυλάκισης οκτώ ετών και πρόστιμο άνω των 23 εκατομμυρίων ευρώ, εάν καταδικαστεί. Η τραγουδίστρια ωστόσο, κατηγόρησε τις δημοσιονομικές αρχές της χώρας ότι διεξήγαγαν «μια βλακώδη εκστρατεία Τύπου» εναντίον της και επέμεινε ότι δεν τους χρωστάει τίποτα.

Μέχρι το πρωί του Σαββάτου, το τραγούδι είχε συγκεντρώσει περισσότερες από 86 εκατομμύρια προβολές στο YouTube, έγινε το νέο λάτιν μουσικό βίντεο με τις περισσότερες προβολές στην ιστορία της πλατφόρμας και έγινε πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο.

(Με πληροφορίες του Guardian)