Μουσικη

Release Athens 2023: Δεύτερη ημέρα με Arctic Monkeys μετά το ιστορικό sold out

Η επίσημη ανακοίνωση του φεστιβάλ μετά την πρωτοφανή ζήτηση

62222-137653.jpg
A.V. Team
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι Arctic Monkeys θα δώσουν και δεύτερη συναυλία στην Αθήνα, την Τρίτη 18 Ιουλίου, στην πλατεία Νερού, στο φεστιβάλ Release Athens 2023

Οι Arctic Monkeys θα δώσουν και δεύτερη συναυλία στην Αθήνα, την Τρίτη 18 Ιουλίου, στην πλατεία Νερού, στο φεστιβάλ Release Athens 2023

Μετά την εκπληκτική ανταπόκριση του κοινού και το ιστορικό, πλέον, sold out για την εμφάνιση των Arctic Monkeys στις 19 Ιουλίου, το Release Athens βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως προστίθεται και δεύτερη ημέρα στο φεστιβάλ, με το ίδιο lineup (Arctic Monkeys + The Hives, Willie J Healey), την Τρίτη 18 Ιουλίου, στην Πλατεία Νερού, με σκοπό να ικανοποιηθεί η ζήτηση, η οποία παραμένει πρωτοφανής.

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινάει την Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου, στις 11:00, προς 80€.

Επίσης, διατίθεται περιορισμένος αριθμός VIP εισιτηρίων, προς 220€. Στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται οι εξής προνομιακές παροχές: Ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands & stools για όλους, οpen-bar, προτεραιότητα πρόσβασης στο χώρο, ιδιωτικό parking, ξεχωριστές τουαλέτες, αναμνηστικό δώρο.

Release Athens 2023: Δεύτερη ημέρα με Arctic Monkeys μετά το ιστορικό sold out

Έχουν περάσει 20 χρόνια από την ημέρα που τέσσερις παιδικοί φίλοι από το High Green του Sheffield αποφάσισαν να φτιάξουν μια μπάντα που πολύ γρήγορα έμελλε να κατακτήσει τον κόσμο. Οι Alex Turner, Jamie Cook, Matt Helders, παρέα με τον Nick O’Malley από το 2006, είδαν τη φήμη τους να μεγαλώνει με ιλιγγιώδη ρυθμό, «από στόμα σε στόμα», και μετά από τα πρώτα demo που κυκλοφόρησαν ελεύθερα στο internet δεν άργησαν να καταλήξουν στην αγκαλιά της εμβληματικής Domino Records.

Τον Οκτώβρη του 2005, κυκλοφόρησαν το πρώτο τους single, “I Bet You Look Good on the Dancefloor”. Τραγούδι-ύμνος μιας ολόκληρης γενιάς, πήγε κατευθείαν στην κορυφή των βρετανικών charts και αποτέλεσε τον απόλυτο προπομπό για την τεράστια καριέρα μιας μπάντας που τα επόμενα χρόνια θα γινόταν το μεγαλύτερο indie rock όνομα του 21ου αιώνα.

Το έξοχα τιτλοφορημένο ντεμπούτο τους, “Whatever People Say I Am, That’s What I’m Not” (2006), έσπασε όλα τα κοντέρ πωλήσεων την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του και σάρωσε κάθε πιθανό βραβείο μέχρι το τέλος τους έτους. Η δεύτερη δισκογραφική δουλειά τους, “Favourite Worst Nightmare”, τους καθιέρωσε οριστικά οδηγώντας τους στη θέση του headliner στο Glastonbury και σε δύο μυθικές sold out εμφανίσεις στο Manchester, τις οποίες το NME χαρακτήρισε ως «συναυλίες μιας ολόκληρης γενιάς».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ