Μουσικη

Παρ' ολίγον μοιραία για τον Πολ Μακάρτνεϊ η Abbey Road

Η αποκάλυψη της κόρης του για τα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ «Ιf These Walls Could Sing»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πολ Μακάρτνεϊ: Κινδύνεψε από αυτοκίνητο στην Abbey Road
© Krafft Angerer/Getty Images/Ιdeal Image

Πολ Μακάρτνεϊ: Κινδύνεψε από αυτοκίνητο στην Abbey Road

Ο Πολ Μακάρτνεϊ παραλίγο να παρασυρθεί κατά τη διάρκεια γυρισμάτων στη διάσημη διάβαση της Abbey Road, αποκάλυψε η κόρη του, Μαίρη. 

Η κόρη του «σκαθαριού» φωτογράφος και σκηνοθέτης δήλωσε ότι το περιστατικό συνέβη έξω από τα Abbey Road Studios κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για το νέο της ντοκιμαντέρ, «If These Walls Could Sing». 

Ο σταρ των Beatles προσπαθούσε να αναπαραστήσει το εμβληματικό εξώφυλλο του συγκροτήματος για το άλμπουμ «Abbey Road» του 1969 για το νέο ντοκιμαντέρ, το οποίο κυκλοφορεί τώρα στο Ηνωμένο Βασίλειο στο Disney+. «Καθώς φεύγαμε [από το στούντιο], είπα: "Θα σε κινηματογραφήσω [στη διάβαση]". Ο πατέρας μου πήγε στη διάβαση και αυτό το αυτοκίνητο δεν σταμάτησε καθόλου γι' αυτόν», δήλωσε η σκηνοθέτης στο S Magazine.

Η συγκεκριμένη διάβαση, αλλά και το στούντιο έχουν γίνει αξιοθέατα, ενώ μέχρι και θεωρίες συνωμοσίας έχουν κατά καιρούς έρθει στην επιφάνεια, λόγω του γεγονότος ότι ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ περνά τη διάβαση... ξυπόλητος. Ο ίδιος σε συνέντευξή του πολύ αργότερα εξήγησε το... πρωτότυπο της υπόδυσής του: «Ήταν μια πολύ ζεστή ημέρα»...

Το ντοκιμαντέρ «If These Walls Could Sing» ξεναγεί τους θεατές σε περισσότερα από 90 χρόνια μουσικής ιστορίας που ηχογραφήθηκαν στο πιο διάσημο και μακροβιότερο στούντιο στον κόσμο. 

Σε σκηνοθεσία της κόρης του Πολ Μακ Κάρτνεϊ, το «If These Walls Could Sing» περιλαμβάνει συνεντεύξεις από τα δύο εν ζωή μέλη των Beatles αλλά και από τραγουδιστές και συνθέτες όπως οι Έλτον Τζον, Νόελ Γκάλαχερ και Ρότζερ Γουότερς.

Στο ντοκιμαντέρ εμφανίζεται και ο Τζορτζ Λούκας, ο οποίος ηχογράφησε στα φημισμένα studio ένα μέρος της μουσικής για τις ταινίες Star Wars.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ