Μουσικη

Έκκληση από τον γιο του Νότη Μαυρουδή - «Σεβαστείτε τις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε»

«Υπάρχουν ακροβολισμένοι παπαράτσι γύρω από το εξοχικό μας»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Νότης Μαυρουδής - Η ανάρτηση από τον γιο του - «Ο πατέρας μας δεν έπαιξε ποτέ το παιχνίδι του lifestyle»

Την έντονη ενόχλησή του εκφράζει ο γιος του Νότη Μαυρουδή για την παρουσία δημοσιογράφων στο σπίτι της οικογένειας στο Πήλιο, όπου ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης έχασε τη ζωή του μετά από πτώση.

Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Χάρης Μαυρουδής αναφέρει ότι υπάρχουν παπαράτσι έξω από το σπίτι και «επιχειρούν να καταγράψουν τον πόνο μας». Τους καλεί, μάλιστα, να αποχωρήσουν και να σεβαστούν το πένθος της οικογένειας.

Oλόκληρη η ανάρτηση του γιου του Νότη Μαυρουδή έχει ως εξής:

«Την τελευταία φορά που θυμάμαι τον πατέρα μας να κλαίει ήταν όταν πέθανε ο Χατζιδάκις. Θυμάμαι επίσης πόσο ήταν θυμωμένος με τον τρόπο που κάποιοι "δημοσιογράφοι" δεν σεβάστηκαν τον θάνατό του αλλά έδειχναν σε τηλεοπτική μετάδοση τον Χατζιδάκι να μεταφέρεται με το φορείο.

» Ο πατέρας μας με τη στάση ζωής του απέφυγε αυτήν τη "δημοσιογραφία", δεν "έπαιξε" ποτέ το παιχνίδι του lifestyle, κρατώντας το μέτρο και τις ισορροπίες που ο ίδιος επέλεξε.

» Αυτήν τη στιγμή ακροβολισμένοι παπαράτσι "δημοσιογράφοι" γύρω από το εξοχικό μας, μη σεβόμενοι τη στάση ζωής μας, επιχειρούν να καταγράψουν τον πόνο μας. Εκπομπές lifestyle μάς τηλεφωνούν κάνοντάς μας ερωτήσεις που ποτέ δεν θα μπορούσε να διανοηθεί άνθρωπος να ρωτήσει συνάνθρωπο που μόλις έχει χάσει τον σύντροφό του, τον γονιό του.

» Παρακαλώ πολύ τους τηλεοπτικούς σταθμούς να ζητήσουν από τους εργαζομένους τους να αποχωρήσουν και να σεβαστούν (έστω και για τους τύπους) τις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε».

Το Σάββατο η πολιτική κηδεία του Νότη Μαυρουδή

Το Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023 θα τελεστεί η πολιτική κηδεία του Νότη Μαυρουδή, ο οποίος έφυγε με τραγικό τρόπο την Τρίτη σε ηλικία 77 ετών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γιου του, Χάρη, η κηδεία θα γίνει στο κοιμητήριο Χαλανδρίου στις 10:30 το πρωί, ενώ στη μία το μεσημέρι θα λάβει χώρα η αποτέφρωση στη Ριτσώνα.

Επιθυμία της οικογένειας είναι η συγκέντρωση χρημάτων αντί στεφάνων, ώστε να δοθούν για την αγορά μουσικών οργάνων για τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων του Δήμου Χαλανδρίου.