Μουσικη

Οι Foo Fighters θα συνεχίσουν ως συγκρότημα μετά τον θάνατο του Τέιλορ Χόκινς

Η ανακοίνωσή τους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Foo Fighters
© EPA/PAUL BUCK

Foo Fighters: Συνεχίζουν ως συγκρότημα μετά τον θάνατο του Τέιλορ Χόκινς

Μετά τον αιφνίδιο θάνατο του ντράμερ τους Τέιλορ Χόκινς σε ηλικία 50 ετών στις 25 Μαρτίου 2022, το μέλλον του συγκροτήματος ήταν αβέβαιο. Με ένα πρωτοχρονιάτικο μήνυμα προς τους θαυμαστές τους, οι Foo Fighters είπαν «αντίο στην πιο δύσκολη και τραγική χρονιά» που έχουν ζήσει και παράλληλα αναφέρθηκαν στην επικείμενη επιστροφή τους.

Εννέα μήνες μετά τον τραγικό θάνατο του οι Foo Fighters επιβεβαίωσαν τελικά με ένα μήνυμα που δημοσίευσανστα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την πρόθεσή τους να συνεχίσουν, αν και σημείωσαν ότι θα είναι «ένα διαφορετικό συγκρότημα
στο μέλλον».

«Καθώς αποχαιρετάμε την πιο δύσκολη και τραγική χρονιά που έχει γνωρίσει μέχρι σήμερα το συγκρότημά μας, θυμόμαστε πόσο ευγνώμονες είμαστε για τους ανθρώπους που αγαπάμε και εκτιμούμε περισσότερο, καθώς και για τους αγαπημένους μας που δεν είναι πλέον μαζί μας», έγραψαν. 

Ο Xόκινς έπαιξε με τους Foo Fighters για περισσότερες από δύο δεκαετίες. Ο ντράμερ έγινε μέλος του συγκροτήματος λίγο μετά την ολοκλήρωση της δημιουργίας του άλμπουμ του 1997 «The Color and the Shape».

Υπενθυμίζεται ότι στις 3 Σεπτεμβρίου του περασμένου έτους οι Foo Fighters ένωσαν τις δυνάμεις τους στο Στάδιο Wembley του Λονδίνου με μεγάλους καλλιτέχνες για να τιμήσουν και να γιορτάσουν τη μνήμη του Χόκινς.

Dave Grohl Breaks Down Singing Times Like These at Taylor Hawkins Tribute Gig

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ