Μουσικη

Η ανάρτηση του σταρ των Backstreet Boys, Νικ Κάρτερ, για τον θάνατο του αδερφού του

Από τις κόντρες τους ως το «αντίο»

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Θάνατος Άαρον Κάρτερ - Το αντίο του σταρ των Backstreet Boys και αδερφού του, Νικ, στo Instagram.

Ο τραγουδιστής των Backstreet Boys, Νικ Κάρτερ, ανάρτησε το δικό του «αντίο» στον αδερφό του, Άαρον, μετά το θάνατο του σε ηλικία μόλις 34 ετών.

Σε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Νικ Κάρτερ, είπε ότι οι δυο τους είχαν μια "περίπλοκη σχέση", αλλά η αγάπη του "δεν έσβησε ποτέ" για τον Άαρον, ο οποίος ήταν μόλις 34 ετών.

Το συγκρότημα του Νικ αφιέρωσε επίσης ένα τραγούδι στον νεότερο Κάρτερ κατά τη διάρκεια συναυλίας στο Λονδίνο το βράδυ της Κυριακής. Το πτώμα του Άαρον βρέθηκε στο σπίτι του στην Καλιφόρνια το Σάββατο. Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή η αιτία του θανάτου του.

Αμερικανικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι η αστυνομία βρήκε το άψυχο σώμα του τραγουδιστή στο μπάνιο. Ο Κάρτερ πούλησε εκατομμύρια άλμπουμ, έχοντας αποκτήσει φήμη ως opening act των Backstreet Boys στα τέλη της δεκαετίας του 1990.

Ο αδελφός του Νικ, μέλος του αμερικανικού boy band, έγραψε στο διαδίκτυο: «Θα μου λείψει ο αδελφός μου περισσότερο απ' όσο θα φανταστεί ποτέ κανείς».

Στην ανάρτησή του αναγνώρισε ότι η αδελφική τους σχέση δεν κυλούσε χωρίς εντάσεις, οι οποίες κορυφώθηκαν με τον μεγαλύτερο αδερφό, Νικ, να βγάζει περιοριστικά μέτρα εναντίον του αδελφού του το 2019.