Μουσικη

Duran Duran: Ο κιθαρίστας Άντι Τέιλορ πάσχει από καρκίνο σε τελικό στάδιο (βίντεο)

Η συγκινητική επιστολή στην τελετή του Rock & Roll Hall of Fame

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο κιθαρίστας Άντι Τέιλορ των Duran Duran έχει καρκίνο σε τελικό στάδιο
Ο κιθαρίστας Άντι Τέιλορ των Duran Duran έχει καρκίνο σε τελικό στάδιο © EPA/TIBOR ILLYES

Oι Duran Duran ανακοίνωσαν ότι ο Άντι Τέιλορ έχει καρκίνο στον προστάτη στο τελικό στάδιο - Η επιστολή στην τελετή ένταξης στο Rock & Roll Hall of Fame

Ο Άντι Τέιλορ των Duran Duran ήταν ο μεγάλος απών στην τελετή για την ένταξη του συγκροτήματος στο Rock & Roll Hall of Fame το Σάββατο (5/11) το βράδυ.

Όπως έγινε γνωστό, ο Andy Taylor, ιδρυτικό μέλος και κιθαρίστας των Duran Duran, έχει καρκίνο του προστάτη σε τελικό στάδιο. 

Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Σιμόν Λε Μπον διάβασε επιστολή που έγραψε ο Άντι Τέιλορ, όπου μεταξύ άλλων εξέφρασε την λύπη του που δεν μπορούσε να είναι παρών στην ένταξη της μπάντας στο Rock & Roll Hall of Fame. 

Duran Duran react to Andy Taylor's cancer admission during Hall of Fame induction

«Πολλές οικογένειες έχουν βιώσει τον αργό πόνο αυτής της ασθένειας και φυσικά, δεν διαφέρουμε» ανέφερε ο Άντι Τέιλορ των Duran Duran. Και πρόσθεσε: «Μιλώ λοιπόν από την οπτική ενός οικογενειάρχη, αλλά με βαθιά ταπεινότητα για το συγκρότημα, τους μεγαλύτερους θαυμαστές που θα μπορούσε να έχει ένα γκρουπ, και αυτή την εξαιρετική διάκριση».

Αφού ξεκαθάρισε ότι πλέον «δεν υπάρχει θεραπεία», υπογράμμισε ότι η κατάσταση της υγείας του «δεν είναι άμεσα απειλητική για τη ζωή» του. 

«Παρά τις εξαιρετικές προσπάθειες της ομάδας μου, έπρεπε να είμαι ειλικρινής ότι τόσο σωματικά όσο και ψυχικά, θα ξεπερνούσα τα όριά μου. Ωστόσο, τίποτα από αυτά δεν χρειάζεται ή δεν πρέπει να μειώνει τα όσα έχει επιτύχει και διατηρεί αυτό το συγκρότημα (με ή χωρίς εμένα) για 44 χρόνια» συνέχισε στην επιστολή του.

«Είχαμε μια προνομιακή ζωή, ήμασταν λίγο άτακτοι αλλά πολύ ωραίοι, με λίγα ρούχα αλλά πολύ καλά ντυμένοι, λίγο γεμάτοι με τον εαυτό μας γιατί είχαμε πολλά να δώσουμε, αλλά όπως έχω πει πολλές φορές, όταν αισθανθείτε αυτό το συλλογικό, ενστικτώδες, συγγενικό πνεύμα δημιουργικότητας αναμεμειγμένο με φιλοδοξία, οπλισμένο με ένα πλήθος θαυμαστών, τι θα μπορούσε να πάει στραβά;» έγραψε ακόμη ο Άντι Τέιλορ.

Όπως είπε, προετοιμαζόταν για την τελετή στο Rock & Roll Hall of Fame και είχε αγοράσει, μάλιστα, και νέα κιθάρα για να παίξει στην επανένωση της μπάντας.

«Είμαι πολύ περήφανος για αυτά τα τέσσερα αδέλφια. Είμαι έκπληκτος με την αντοχή τους και είμαι πολύ χαρούμενος που αποδέχομαι αυτό το βραβείο» σημείωσε ακόμη ο Άντι Τέιλορ των Duran Duran. Και κατέληξε: «Συχνά αμφέβαλα ότι θα ερχόταν αυτή η μέρα. Είμαι σίγουρος όμως πως είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι κοντά σας για να τη δω αυτήν τη μέρα».

Duran Duran on the Rock & Roll Hall Of Fame (FULL PERFORMANCE)  November 5, 2022

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ