Μουσικη

«Athens Greece check the vibes»: Ο 50 Cent διαφημίζει τις ομορφιές της Ελλάδας σε όλο τον κόσμο

Το βίντεο που δημοσίευσε στα social media μετά τη sold out εμφάνιση στο ΟΑΚΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Με ανάρτησή του στα social media, ο διάσημος Αμερικανός ράπερ 50 Cent εξυμνεί τις ελληνικές ομορφιές έπειτα από την πολυπληθή συναυλία στο ΟΑΚΑ.
O 50 Cent στην αθηναϊκή Ριβιέρα, στο βίντεο που δημοσίευσε μετά τη συναυλία του στο ΟΑΚΑ © Twitter/50 Cent

Με ανάρτησή του στα social media, ο διάσημος Αμερικανός ράπερ 50 Cent εξυμνεί τις ελληνικές ομορφιές έπειτα από την πολυπληθή συναυλία στο ΟΑΚΑ.

Ύμνοι του 50 Cent για την Αθήνα και την Ελλάδα, μέσα από βίντεο που δημοσίευσε στα κοινωνικά του δίκτυα ο Αμερικανός ράπερ, μετά τη συναυλία που πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Το βίντεο αναρτήθηκε στο πλαίσιο της συμφωνίας για τα αντισταθμιστικά που είχε ζητήσει ο ΕΟΤ, προκειμένου να στηρίξει χορηγικά την συναυλία που έδωσε ο 50 Cent στην Ελλάδα την Κυριακή και είχε πολύ μεγάλη επιτυχία, καθώς προσέλκυσε χιλιάδες κόσμου στο ΟΑΚΑ.

Εκτός από αυτό, στα αντισταθμιστικά περιλαμβάνονται και άλλες αναρτήσεις στα social media του καλλιτέχνη.

Ο 50 Cent έχει περισσότερους από 47 εκατομμύρια followers στις σελίδες προφίλ του στα social media, ενώ ειδικά στο Instagram είναι ένας από τους δημοφιλέστερους ράπερ όλων των εποχών, με 28.5 εκατομμύρια ακόλουθους και τεράστια απήχηση στο κοινό της πλατφόρμας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι φέτος τραγούδησε στον τελικό του superball στην Αμερική, μαζί με άλλους τέσσερις καλλιτέχνες.

Στο βίντεο υπάρχουν και πλάνα από την συναυλία η οποία είχε μεγάλη επιτυχία, αναδεικνύοντας έτσι και την πρωτεύουσα ως προορισμό και συναυλιακού τουρισμού, κάτι που ήταν στόχος του Οργανισμού να αναδειχθεί, όταν έκανε τη συμφωνία.

Στο βίντεο φιλοξενούνται πλάνα από την αθηναϊκή Ριβιέρα, την πανέμορφη ακτογραμμή της Αττικής, ενώ τονίζονται οι δυνατότητες που έχει ο επισκέπτης για yaghting και άλλες υψηλού επιπέδου δραστηριότητες.

Υπενθυμίζεται ότι ο θρυλικός ράπερ επέστρεψε την Κυριακή στην Ελλάδα μετά από 16 χρόνια, για να ολοκληρώσει το φετινό του tour στην Αθήνα, και το κοινό του έδειξε την αγάπη που του αξίζει.

Κατά τη διάρκεια της φαντασμαγορικής βραδιάς με 50.000 κόσμο και τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο Ολυμπιακό Στάδιο, ο 50 Cent εμφανίστηκε με full band και full programme, παρασύροντας τους πάντες με τη μουσική του για περισσότερο από μιάμιση ώρα, ενώ καλησπέρισε την Αθήνα και δήλωσε fan της Ελλάδας.

Δήλωσε μάλιστα ότι σκοπεύει να έρθει ξανά, για περισσότερες συναυλίες στη χώρα μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ