Μουσικη

Κανείς δεν θέλει πια τον Kanye West - Τον εκδίωξαν από τα κεντρικά της Skechers

«Δεν έχουμε καμία πρόθεση να συνεργαστούμε μαζί του»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Balenciaga τερμάτισε τη συνεργασία του με τον Κάνιε Γουέστ
© EPA/MICHAEL REYNOLDS

Kanye West: Η εκδίωξή του από τα κεντρικά γραφεία της Skechers - Συνεχίζονται οι λύσεις των συνεργασιών του με μεγάλα brands

Στελέχη της Skechers εκδίωξαν τον Kanye West από τα εταιρικά γραφεία της εταιρείας στο Λος Άντζελες, αφού ο ράπερ και σχεδιαστής μόδας εμφανίστηκε
«απροειδοποίητα και χωρίς πρόσκληση» την Τετάρτη.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε μετά το περιστατικό, η μάρκα υποδημάτων ανέφερε ότι «δεν έχει καμία πρόθεση να συνεργαστεί με τον West». «Αυτός και η παρέα του απομακρύνθηκαν από το κτίριο μετά από μια σύντομη συζήτηση», πρόσθεσε η εταιρεία.

Τα σχόλια της Skechers έρχονται μία ημέρα μετά τον τερματισμό της μακροχρόνιας συνεργασίας της Adidas με τον Ye, μετά από μια σειρά αντισημιτικών σχολίων που έκανε ο Ye τις τελευταίες εβδομάδες.

«Καταδικάζουμε τα πρόσφατα διχαστικά του σχόλια και δεν ανεχόμαστε τον αντισημιτισμό ή οποιαδήποτε άλλη μορφή ρητορικής μίσους», δήλωσε η Skechers.

Ο Ye έχει διαδώσει αντισημιτικές θεωρίες συνωμοσίας σε συνεντεύξεις και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και νωρίτερα αυτό το μήνα, προκάλεσε οργή παρουσιάζοντας μπλουζάκια στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού που περιείχαν το σύνθημα "White Lives Matter", μια φράση που συνδέεται με τους λευκούς ρατσιστές.

Ο Ye έχει απομονωθεί όλο και περισσότερο, καθώς πολλές μάρκες παίρνουν αποστάσεις από αυτόν.

Η Gap, η οποία τερμάτισε τη συνεργασία της με τον Ye τον Σεπτέμβριο, λαμβάνει τώρα άμεσα μέτρα για να αφαιρέσει τα προϊόντα Yeezy Gap από τα καταστήματά της και να κλείσει το YeezyGap.com. Η Balenciaga διέκοψε επίσης τους δεσμούς της μαζί του και το τέλος της επικερδούς συμφωνίας του με την Adidas σημαίνει ότι ο Ye δεν είναι πλέον δισεκατομμυριούχος. Το μακροχρόνιο πρακτορείο ταλέντων του CAA λέγεται ότι δεν τον εκπροσωπεί πλέον.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ