Μουσικη

Queen: Ακούστε το ακυκλοφόρητο τραγούδι «Face It Alone» με τη φωνή του Φρέντι Μέρκιουρι

Ηχογραφήθηκε το 1988 και θα συμπεριληφθεί στην πολυτελή επετειακή επανέκδοση του «The Miracle»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Queen
Queen © Τwitter/Queen

Face It Alone: Το τραγούδι των Queen με τον Φρέντι Μέρκιουρι

Οι Queen έδωσαν στη δημοσιότητα ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι με τον Φρέντι Μέρκιουρι. Το θρυλικό συγκρότημα αποκάλυψε το lyric video του «Face It Alone», το οποίο θα περιλαμβάνεται στην πολυτελή επετειακή επανέκδοση του «The Miracle».

Το τραγούδι «Face It Alone» ηχογραφήθηκε για πρώτη φορά το 1988 και κατά την διάρκεια της διαδικασίας δημιουργίας του «The Miracle» και ήταν ένα από τα 30 προτεινόμενα τραγούδια που είχαν στο μυαλό τους οι Queen για το άλμπουμ και που τελικά δεν αξιοποίησαν ποτέ.

Σχολιάζοντας το τραγούδι, ο Ρότζερ Τέιλορ ανέφερε: «Είχαμε κάπως ξεχάσει το τραγούδι, αλλά επρόκειτο για ένα μικρό θησαυρό. Είναι πανέμορφο, μια αληθινή ανακάλυψη. Πρόκειται για ένα πολύ φορτισμένο κομμάτι».

Με τη σειρά του, ο Μπράιαν Μέι πρόσθεσε:  «Είμαι χαρούμενος που η ομάδα μας μπόρεσε να ανασύρει το κομμάτι. Έπειτα από όλα αυτά τα χρόνια, είναι υπέροχο να μας ακούω τους τέσσερις μας πάλι μαζί. Ναι, ο Deacy (John Deacon) είναι επίσης εδώ... Δουλεύαμε μαζί στο στούντιο πάνω σε μια εξαιρετική μουσική ιδέα η οποία δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, μέχρι τώρα».

Η άφιξη του «Face It Alone» προλογίζει την κυκλοφορία μίας συλλεκτικής επανέκδοσης του άλμπουμ «The Miracle» των Queen, του προτελευταίου άλμπουμ του συγκροτήματος που κυκλοφόρησε όσο ζούσε ο Μέρκιουρι.  Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 18 Νοεμβρίου σε μία πλούσια έκδοση με τίτλο «Queen The Miracle Collector’s Edition», που θα περιέχει 8 δίσκους (5 CD, 1 LP βινύλιο, 1 DVD, 1 Blu-ray).

Queen - Face It Alone (Official Lyric Video)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ