Μουσικη

Μπιγιονσέ: Στη δημοσιότητα το μουσικό βίντεο του «Summer Renaissance»

Ένα πάρτι γεμάτο λάμψη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μπιγιονσέ
Μπιγιονσέ © Mason Poole/A.M.P.A.S. via Getty Images

Η Μπιγιονσέ μαζί με τη Tiffany & Co. φέρνουν την φέρνουν την «Αναγέννηση». Η καμπάνια «Lose Yourself in Love» υπό τους ήχους του Summer Renaissance.

Στη δημοσιότητα δόθηκε το βίντεοκλιπ του τραγουδιού «Summer Renaissance» της Μπιγιονσέ, το οποίο σκηνοθέτησε ο βραβευμένος με Grammy Μαρκ Ρόμανεκ.

Το βίντεο αποτελεί το πρώτο μουσικό κλιπ από τη νέα δισκογραφική δουλειά της δημοφιλούς τραγουδίστριας και χαρακτηρίζεται ως ένα διαφημιστικό «φιλμ» για την καμπάνια του οίκου κοσμημάτων Tiffany & Company με τίτλο «Lose Yourself in Love».

Η καμπάνια μιλά για παρόμοια θέματα με το «Renaissance», όπως η αγάπη για τον εαυτό μας και η ενδυνάμωση.

Στο φιλμ η σούπερ σταρ της μουσικής φορά custom δημιουργίες μαζί με κοσμήματα Tiffany & Co και μας ταξιδεύει σε ένα κλαμπ στο μακρινό 1970.

Η Μπιγιονσέ «αποφάσισε να προχωρήσει χωρίς την προσθήκη ειδικών εφέ δίνοντας στους θαυμαστές την ευκαιρία να μην έχουν όρια στο ταξίδι ακρόασης της μουσικής», αναφέρει ανακοίνωση που συνοδεύει την κυκλοφορία του «Renaissance». «Είναι μια ευκαιρία να γίνουμε ξανά ακροατές και όχι θεατές».

Tiffany & Co. and Beyoncé present LOSE YOURSELF IN LOVE with SUMMER RENAISSANCE

Το άλμπουμ της Μπιγιονσέ «Renaissance» κυκλοφόρησε το καλοκαίρι προς μεγάλη χαρά των θαυμαστών της τραγουδίστριας, η οποία απείχε από τη δισκογραφία για έξι ολόκληρα χρόνια.

Σημειώνεται ότι η Μπιγιονσέ εργαζόταν επί τρία χρόνια εν μέσω πανδημίας για το συγκεκριμένο άλμπουμ.

«Η δημιουργία αυτού του άλμπουμ μου έδωσε ένα μέρος για να ονειρευτώ και να αποδράσω σε μια τρομακτική στιγμή για τον κόσμο. Μου επέτρεψε να νιώσω ελεύθερη και περιπετειώδης σε μια εποχή που ελάχιστα πράγματα κινούνται. Πρόθεσή μου ήταν να δημιουργήσω ένα ασφαλές μέρος, ένα μέρος χωρίς επικρίσεις

»Ένα μέρος για να είσαι απαλλαγμένη από τελειομανία και υπερβολική σκέψη. Ένα μέρος για να ουρλιάξεις, να απελευθερωθείς, να νιώσεις ελευθερία. Ήταν ένα όμορφο ταξίδι εξερεύνησης», είχε πει η καλλιτέχνις.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ