Μουσικη

The Rings Of Power: Ακούστε το soundtrack της τηλεοπτικής σειράς

Η πρεμιέρα της αναμένεται στις 2 Σεπτεμβρίου

giannis-mpelesiotis.jpg
Γιάννης Μπελεσιώτης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η τηλεοπτική σειρά «The Lord of the Rings - The Rings of Power» και οι αντιδράσεις των fans πριν την πρεμιέρα της, στις 2 Σεπτεμβρίου
© Amazon Prime Video

The Rings of Power: Οι συντελεστές του prequel του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών κυκλοφόρησαν το soundtrack της νέας τηλεοπτικής σειράς του Amazon Prime Video. 

Ένα από τα αναπόσπαστα και βασικά κομμάτια ταινιών και σειρών είναι η μουσική και οι συνθέσεις που ντύνουν την πλοκή τους. Δεν είναι ψέμα πως ένας επιπλέον τρόπος για να προσελκύσουν περισσότερο κόσμο οι εταιρείες παραγωγής και να διαφημίσουν το προϊόν τους, είναι η προώθηση των soundtrack ενός show. Η πολυαναμενόμενη σειρά του Amazon Prime, The Rings of Power, δεν θα μπορούσε να διαφέρει από αυτό και οι συντελεστές του έβγαλαν στη δημοσιότητα όλη τη λίστα με τα κομμάτια, που θα μπορέσει να ακούσει κάποιος κατά τη διάρκεια των επεισοδίων. 

Το prequel του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών ετοιμάζεται για τη μεγάλη του πρεμιέρα. Η θρυλική τριλογία έχει σημαδέψει τις αναμνήσεις των θεατών με τις επικές και ατμοσφαρικές μουσικές, που χρησιμοποιήσε περίπου 20 χρόνια πριν. Ο κόσμος αγάπησε πολύ την περιπέτεια της Συντροφιάς του Δαχτυλιδιού και έχει συνδέσει πολλά τραγούδια με τις πιο γνωστές σκηνές των ταινιών. Στο ίδιο μήκος κύματος θέλει να κινηθεί και το The Rings of Power και έτσι οι συντελεστές του κυκλοφόρησαν 37 κομμάτια σε όλες τις streaming πλατφόρμες αναπαραγωγής μουσικής. 

Το μυαλό πίσω από τη μουσική της τριλογίας ήταν ο Καναδός συνθέτης Χάουαρντ Σορ. Μάλιστα η δουλειά αυτή έφερε στην αγκαλιά του τρία αγαλματίδια Όσκαρ. Υπήρξαν πολλές φήμες, που τον ήθελαν να αναλαμβάνει το πόστο και στο The Rings of Power αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Ο Μπέαρ Μακρίρι είναι αυτός που πήρε το χρίσμα και επιμελήθηκε το soundtrack της σειράς του Amazon Prime. Το όνομά του μπορεί να μην λέει κάτι σε πολλούς, όμως ο Μακρίρι έχει βρεθεί να δουλεύει για χάρη γνωστών παραγωγών όπως τα Black Sails, Outlander και Foundation. Παράλληλα είχε πιο μικρές συμμετοχές στα The Walking Dead και Godzilla: King of the Monsters, ενώ έκανε το «αγροτικό» του στον κόσμο των βίντεοπαιχνιδιών και το επικό God of War

Όσοι θέλουν μπορούν να ακούσουν τη λίστα με τα κομμάτια διαδικτυακά, που είναι σίγουρα η καλύτερη συντροφιά για το σπίτι ή το γραφείο και «σκοτώνει» κάπως την αναμονή για την πρεμιέρα. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ