Μουσικη

Release Athens 2022: Το πρόγραμμα της δεύτερης μέρας

Nick Cave & The Bad Seeds, Mogwai, Fontaines DC, Sugar for the Pill, Royal Arch, την Τετάρτη 15 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στιγμιότυπο από συναυλία του Nick Cave
© Jason Williamson

Το πρόγραμμα του Release Athens 2022 - Τετάρτη 15 Ιουνίου - Πλατεία Νερού: Nick Cave & The Bad Seeds, Mogwai, Fontaines DC, Sugar for the Pill, Royal Arch.

Την Τετάρτη, 15 Ιουνίου, στη σκηνή της Πλατείας Νερού ανεβαίνουν τρία διαφορετικά συγκροτήματα, με διαφορετικές αναφορές και από διαφορετικές εποχές. Κοινό χαρακτηριστικό τους, η σπουδαία τους live παρουσία και η αδιαμφισβήτητη καλλιτεχνική τους ποιότητα.

Release Athens 2022 (full lineup) : Nick Cave and the Bad Seeds, Mogwai, Fontaines DC and more

Headliners, ο Nick Cave με τους Bad Seeds που μαζί έχουν γράψει μερικές απ’ τις πλέον χρυσές σελίδες της κιθαριστικής μουσικής. Απ’ τη μια, ένας πραγματικά χαρισματικός frontman με ξεχωριστή σχέση με το ελληνικό κοινό και απ’ την άλλη, μια απ’ τις πιο καθηλωτικές μπάντες εκεί έξω.

Μαζί τους, οι Σκοτσέζοι Mogwai, οι οποίοι μετά από σχεδόν 25 χρόνια καριέρας διανύουν την καλύτερή τους περίοδο και η πιο καυτή indie μπάντα του πλανήτη, οι Fontaines D.C. που έρχονται να παρουσιάσουν έναν, κατά γενική ομολογία, απ’ τους κορυφαίους δίσκους της χρονιάς.

Την ημέρα συμπληρώνουν, οι Sugar for the Pill του εξαιρετικού “Wanderlust” και το νέο όνομα του εγχώριου indie rock, Royal Arch.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 17.00

Αφίσα με τον Nick Cave για το φεστιβάλ Release Athens

Η προπώληση συνεχίζεται προς 55€ ενώ στο ταμείο θα κοστίζει 60€

raf_final-2022-topview.jpg

Διάθεση εισιτηρίων

Τηλεφωνικά στο 11876

Online στα www.releaseathens.gr / www.viva.gr

Φυσικά σημεία: Καταστήματα Wind, Public, MediaMarkt, Ευριπίδης, Yoleni’s και Viva Spot Τεχνόπολης

Βρείτε όλα τα τελευταία νέα, χρηστικές πληροφορίες, αγορά εισιτηρίων στο www.releaseathens.gr 

Αν χρησιμοποιήσετε το εισιτήριο που αγοράσατε για τα φεστιβάλ του 2020 και 2021 για να πατε στην ίδια ημέρα ή είστε κάτοχοι 2ήμερου, 3ήμερου ή του full metal ticket, τότε αυτόματα παίρνετε ένα bonus δωρεάν κατανάλωσης, αξίας 5 έως 20€, για χρήση στο χώρο του φεστιβάλ. Δείτε όλες τις λεπτομέρεις εδώ.

Μπορείτε να επωφεληθείτε από τις προσφορές διημέρου για να παρακολουθήσετε περισσότερες ημέρες του Release Athens 2022 με χαμηλότερο κόστος.

Επίσης, διατίθενται περιορισμένα VIP εισιτήρια για κάθε ημέρα του Release Athens 2022. Στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται οι εξής προνομιακές παροχές: Ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands & stools για όλους, οpen-bar, προτεραιότητα πρόσβασης στον χώρο, ιδιωτικό parking, ξεχωριστές τουαλέτες, αναμνηστικό δώρο.

Φέτος, το Release Athens είναι το πρώτο φεστιβάλ που εισάγει το concept της άμεσης και πλήρους πληροφόρησης των επισκεπτών του με οικολογικότερη προσέγγιση. Μέσω αναρτημένων QRcodes σε κάθε χώρο του φεστιβάλ, ο επισκέπτης θα μπορεί χρησιμοποιώντας το κινητό του να πλοηγηθεί με ακρίβεια οπουδήποτε μέσα στο χώρο του φεστιβάλ αλλά και να λάβει άλλες χρηστικές πληροφορίες. Όλα αυτά θα παρέχονται από το Release Athens μέσω της εφαρμογής Qanibal χωρίς να χρησιμοποιηθούν πουθενά έντυπα μέσα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ