- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Rammstein: Το άγριο φιλμ για το νέο τους τραγούδι «Zick Zack»
Mία καυστική ματιά απέναντι στον χρόνο που περνάει και τη βιομηχανία ομορφιάς
Οι Rammstein κυκλοφόρησαν το βιντεοκλίπ για το νέο τους τραγούδι «Zick Zack» από το καινούργιο άλμπουμ «Zeit» που κυκλοφορεί στις 29 Απριλίου.
Βάζοντας τέλος στην αναμονή που δημιούργησε η καμπάνια στα social media για το νέο τους single «Zick Zack», οι Rammstein αποκάλυψαν το δεύτερο τραγούδι τους από το επερχόμενο, όγδοο, άλμπουμ τους «Zeit» που θα κυκλοφορήσει στις 29 Απριλίου.
Το βιντεοκλίπ του «Zick Zack» γυρίστηκε μέσα σε δύο μέρες στη Βαρσοβία, τον Δεκέμβριο του 2021, και σκηνοθετήθηκε από τον Joern Heitmann, ο οποίος έχει συνεργαστεί επανειλημμένα με τους Rammstein, σε πολλά βιντεοκλίπ, όπως το «Sonne» και το «Ausländer». Το viral video ξεπέρασε το μισό εκατομμύριο προβολές σε λιγότερο από μία ώρα.
Με μία καυστική ματιά απέναντι στον χρόνο που περνάει, την όχι και τόσο φωτεινή πλευρά της βιομηχανίας ομορφιάς και τους αμέτρητους σταρ με τις αμέτρητες πλαστικές επεμβάσεις, οι Rammstein δηλώνουν μεταξύ άλλων στους στίχους πως «όποιος θέλει να είναι όμορφος, πρέπει να υποφέρει», ότι «η ματαιοδοξία δεν είναι ποτέ σεμνή» ακόμα και ότι αφαιρώντας το λίπος στην κοιλιά «το πέος βλέπει ξανά τον ήλιο». Μουσικά το «Zick Zack» βρίσκει το γερμανικό σεξτέτο να κινείται στα γνώριμα βαριά και ρυθμικά riffs που διανθίζονται από ηλεκτρονικούς ήχους. Στην κυκλοφορία του single «Zick Zack» περιλαμβάνονται και δύo remixes από τον Boys Noize - όπως υπογράφει τις δουλειές του ο γνωστός electro-house παραγωγός Alexander Ridha.
Για το εξώφυλλο του άλμπουμ «Zeit» οι Rammstein συνεργάστηκαν με τον Bryan Adams. Ο καναδός μουσικός και φωτογράφος απαθανάτισε τους Rammstein στα σκαλιά του επιβλητικού κτηρίου Trudelturm στο Berlin Adlershof, ένα επιβλητικό μνημείο εναέριας έρευνας στο Αεροδυναμικό Πάρκο της πόλης.
Οι Till Lindemann (φωνητικά), Paul Landers (κιθάρα), Richard Z. Kruspe (κιθάρα), Flake (πλήκτρα), Oliver Riedel (μπάσο) και Christoph Schneider (ντραμς) πέρασαν δύο χρόνια δουλεύοντας στα έντεκα τραγούδια του νέου άλμπουμ.
Κατά τη διάρκεια μιας καριέρας που μετρά σχεδόν 30 χρόνια, οι Rammstein έχουν πουλήσει περισσότερα από 20 εκατομμύρια άλμπουμ σε όλο τον κόσμο και έχουν δώσει αμέτρητες θεαματικές συναυλίες. Όταν η sold out περιοδεία τους έπρεπε να αναβληθεί λόγω της πανδημίας, οι Rammstein χρησιμοποίησαν τον χρόνο για να δουλέψουν το νέο, όγδοο, στούντιο άλμπουμ τους «Zeit».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο βιρτουόζος πιανίστας Ντένις Κοζούχιν ερμηνεύει όλα τα Κοντσέρτα του συνθέτη σε δύο συναυλίες
Από το ΧΙΠ ΧΟΠ CON 2026 μέχρι το «Μπλουζ του Μικρού Πρίγκιπα» του Γιάννη Αγγελάκα
Το δυναμικά ανερχόμενο αθηναϊκό dj duo μιλάει στην ATHENS VOICE
Η τελετή απονομής έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 23 Μαΐου
«Στον κατεξοχήν ανδροκρατούμενο κόσμο της τζαζ, οι χώροι για συζήτηση μεταξύ γυναικών είναι ελάχιστοι»
Δείτε το video clip που κάνει πρεμιέρα στο athensvoice.gr - Ο Βαγγέλης Ορφανίδης μιλά για το νέο single και την Αθήνα ως «σπίτι»
Κατά τη διάρκεια συναυλίας στην Πράγα
«Αυτό μας προκαλεί ναυτία και μας κάνει έξαλλους», δήλωσε ο Άλεξ Καπράνος
Η συζήτηση που είχε με τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ
Ο δημιουργός της μεγάλης επιτυχίας «Karma Chameleon» αποκάλυψε ότι χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη στη μουσική του
Από φανατικός θαυμαστής έγινε ο τραγουδιστής του συγκροτήματος
Μιλήσαμε με τον Ολλανδό πιανίστα και συνθέτη με αφορμή την πρώτη του εμφάνιση στην Αθήνα, στον Φιλολογικό Σύλλος Παρνασσός
Το συγκρότημα του Ντέιμον Άλμπαρντ παρουσίασε το νέο άλμπουμ με καλεσμένους-έκπληξη και οικοδεσπότη τον Ράιαν Γκόσλινγκ
Οι νύχτες της Πλατείας Νερού όπως αποθανατίστηκαν από πέντε γυναίκες φωτογράφους
Ο front-man της θρυλικής μπάντας των 80’s «Culture Club» θα βρεθεί στη μουσική σκηνή του διαγωνισμού
Kαθώς για περίπου τρία χρόνια ζούσε σε ένα μικρό τροχόσπιτο
Ο Νόαμ Μπετάν θα ερμηνεύσει το «Michelle»
Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός εντυπωσιάζει στο πρώτο single Burial από τη νέα ταινία της A24
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.