Μουσικη

Συναυλία για τα θύματα του πολέμου στην Ουκρανία στο ΠΣΚΗ στο Ηράκλειο

Η Ουκρανή Ντιάνα Τιστσένκο και η Ρωσίδα Αλένα Μπάεβα για πρώτη φορά μαζί σε μια συναυλία αλληλεγγύης και ανθρωπισμού, μαζί με άλλους διάσημους σολίστ

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
H Ντιάνα Τιστσένκο.
H Ντιάνα Τιστσένκο.

Συναυλία για τον πόλεμο στην Ουκρανία στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου (ΠΣΚΗ). Αφιερωμένη στα θύματα του πολέμου στην Ουκρανία.

Μια συναυλία ιδιαίτερης σημασίας και με υψηλό συμβολισμό, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Απριλίου 2022, στις 21:00, στην Αίθουσα «Ανδρέας και Μαρία Καλοκαιρινού» του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου (ΠΣΚΗ).

Η Ουκρανή Ντιάνα Τιστσένκο και η Ρωσίδα Αλένα Μπάεβα, δυο κορυφαίες βιολονίστριες, θα εμφανιστούν μαζί για πρώτη φορά στο ΠΣΚΗ, σε μια συναυλία αλληλεγγύης και ανθρωπισμού. Μαζί τους, διάσημοι σολίστ, όπως η Λετονή βιολίστα Σάντα Βίζινε, ο Ισραηλινός - Πορτογάλος τσελίστας Κιρίλ Ζλότνικοφ, ο Ουζμπεκιστανός-Γερμανός πιανίστας Μιχαήλ Λίφιτς και άλλοι καλλιτέχνες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΠΣΚΗ. Θα παρουσιάσουν από το Ηράκλειο κορυφαία έργα που αντλούν την έμπνευσή τους από τα δεινά που επιφέρει ο πόλεμος, μεταφέροντας το πανανθρώπινο μήνυμα της ειρήνης και της αγάπης για όλο τον κόσμο.

Συναυλία αφιερωμένη στα θύματα του πολέμου στην Ουκρανία με διάσημους σολίστ

Στη συναυλία περιλαμβάνονται έργα, όπως το Adagio του Μπάρμπερ, το θέμα από την κινηματογραφική παραγωγή «Η Λίστα του Σίντλερ», η Πρώτη Μπαλάντα του Σοπέν, η «Παθητική» Σονάτα του Μπετόβεν, το «Ενθύμιο από τη Φλωρεντία» του Ρώσου συνθέτη Πιοτρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι, καθώς και έργα των Αλμπινόνι και Μασενέ.

Η Αλένα Μπαέβα.
Η Αλένα Μπαέβα.

Η Ντιάνα Τιστσένκο.
Η Ντιάνα Τιστσένκο.

Όλοι οι καλλιτέχνες συμμετέχουν αφιλοκερδώς, ενώ τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για την στήριξη των θυμάτων του πολέμου στην Ουκρανία.

Ο Μιχαήλ Λίφιτς.
Ο Μιχαήλ Λίφιτς.

Η Σάντα Βίζινε.
Η Σάντα Βίζινε.

ΙΝΦΟ
Συναυλία αφιερωμένη στα θύματα του πολέμου στην Ουκρανία
Σάββατο 2 Απριλίου 2022 
Ώρα έναρξης: 21:00
Αίθουσα «Ανδρέας και Μαρία Καλοκαιρινού» του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου 

Προπώληση εισιτηρίων

Η προπώληση των εισιτηρίων, αξίας 30, 22 και 15€ (γενική είσοδος) και 15 και 10€ (άνεργοι, ΑμεΑ, τρίτεκνοι, πολύτεκνοι, νέοι έως 25 ετών) ξεκίνησε και το κοινό μπορεί να τα προμηθευτεί από:

● Το Βιβλιοπωλείο Βικελαίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης (Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο: 09:00 - 15:00 και Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 09:00 - 14:00 & 17:30 - 21:00, τηλ. 2813409247)

● Την ticketservices.gr

● Το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, πριν την έναρξη κάθε εκδήλωσης

Κατά την είσοδο και την παραμονή του κοινού στον χώρο, εφαρμόζονται τα ισχύοντα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από την πανδημία COVID-19.

 

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.