Μουσικη

Sting: Ερμηνεύει ξανά το τραγούδι «Russians» για την Ουκρανία

«Εμείς, όλοι μας, αγαπάμε τα παιδιά μας. Σταματήστε τον πόλεμο»

Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

O Sting συγκινεί, ερμηνεύοντας ξανά το τραγούδι «Russians». Το μήνυμά του για τον πόλεμο στην Ουκρανία και τον Βλαντίμιρ Πούτιν.

Ο Sting στέλνει το δικό του μήνυμα για τον πόλεμο στην Ουκρανία. Ο διάσημος μουσικός και τραγουδιστής ανήρτησε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου ερμηνεύει το τραγούδι «Russians».

Πρόκειται για ένα κομμάτι του 1985, το οποίο -όπως δηλώνει ο ίδιος- ήλπιζε να μη χρειαστεί να ερμηνεύσει ξανά.

Ο 70χρονος Sting, αφήνοντας στην άκρη το αγαπημένο του μπάσο και κρατώντας στα χέρια την ακουστική κιθάρα, ερμηνεύει το συγκεκριμένο τραγούδι, στέλνοντας μεταξύ άλλων και μήνυμα στον Βλαντίμιρ Πούτιν, που αποφάσισε να ξεκινήσει η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. Στο κείμενο που συνοδεύει την ανάρτηση, γράφει μεταξύ άλλων: «Υπό το φως της αιματηρής και θλιβερά λανθασμένης απόφασης ενός ανθρώπου να εισβάλει σε έναν ειρηνικό, μη απειλητικό γείτονα, το τραγούδι είναι, για άλλη μια φορά, μια έκκληση για την ανθρωπότητα».

O Sting ζητά να σταματήσει ο πόλεμος στην Ουκρανία (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) © EPA

Και προσθέτει: «Για τους γενναίους Ουκρανούς που αγωνίζονται ενάντια σε αυτήν τη βάναυση τυραννία και επίσης τους πολλούς Ρώσους που διαμαρτύρονται για αυτήν την οργή και αγνοούν την απειλή της σύλληψης και της φυλάκισης»

Sting για τον πόλεμο στην Ουκρανία - Το βίντεο όπου ερμηνεύει ξανά το τραγούδι «Russians»

«Σπάνια τραγουδάω αυτό το τραγούδι εδώ και πολλά χρόνια, από τότε που γράφτηκε, γιατί ποτέ δεν πίστευα ότι θα ήταν ξανά επίκαιρο. Όμως, υπό το φως της αιματηρής και θλιβερά λανθασμένης απόφασης ενός ανθρώπου να εισβάλει σε έναν ειρηνικό, μη απειλητικό γείτονα, το τραγούδι είναι, για άλλη μια φορά, μια έκκληση για την ανθρωπότητα.

» Για τους γενναίους Ουκρανούς που αγωνίζονται ενάντια σε αυτήν τη βάναυση τυραννία και επίσης τους πολλούς Ρώσους που διαμαρτύρονται για αυτήν την οργή και αγνοούν την απειλή της σύλληψης και της φυλάκισης. Εμείς, όλοι μας, αγαπάμε τα παιδιά μας. Σταματήστε τον πόλεμο» έγραψε ο Sting στη λεζάντα που συνοδεύει το βίντεο με την ερμηνεία του στο τραγούδι «Russians».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by STING (@theofficialsting)

Sting: Πώς μπορείτε να βοηθήσετε τον ουκρανικό λαό

Ο διάσημος τραγουδιστής δίνει και πληροφορίες για όσους θέλουν να στείλουν προμήθειες, στον ουκρανικό λαό, που έχει ανάγκη.

«Οι προμήθειες που αποστέλλονται σε αυτήν την αποθήκη στην Πολωνία παραδίδονται σε συντονισμό με τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας και είναι εγγυημένο ότι θα πάνε σε άτομα που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη» έγραψε επίσης ο Sting στην ανάρτησή του στο Instagram.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις