Μουσικη

Αμάντα Tenfjord Γεωργιάδη: Σε τρεις βδομάδες το ελληνικό τραγούδι της Eurovision 2022

«Είμαι πολύ ευχαριστημένη τόσο με το τραγούδι όσο και με το βίντεο κλιπ»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αμάντα Tenfjord Γεωργιάδη
Αμάντα Tenfjord Γεωργιάδη © Instagram

H Αμάντα Tenfjord Γεωργιάδη αποκάλυψε πως το τραγούδι της Ελλάδας, με το οποίο η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί στη Εurovision 2022, θα κυκλοφορήσει σε τρεις εβδομάδες.

Σε τρεις εβδομάδες θα κυκλοφορήσει το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2022 της Ιταλίας σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η Αμάντα Tenfjord Γεωργιάδη.

Ειδικότερα, η εκπρόσωπος της Ελλάδας στον φετινό διαγωνισμό δήλωσε πως «το τελειώσαμε, όλα είναι τέλεια. Νομίζω το τραγούδι θα κυκλοφορήσει σε τρεις εβδομάδες. Είμαι πολύ ευχαριστημένη τόσο με το τραγούδι όσο και με το βίντεο κλιπ».

Ως προς το πώς αντέδρασαν οι Νορβηγοί όταν έμαθαν πως θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα, αποκάλυψε πως «χάρηκαν πάρα πολύ. Έπαθαν, όμως, σοκ γιατί δεν θα πήγαινα για τη Νορβηγία, αλλά με υποστήριξαν».

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ελλάδα αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα των προβλέψεων για την τελική κατάταξη, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστές ακόμα πολλές αποστολές χωρών.

Η ίδια η Αμάντα Γεωργιάδη είπε πως τα παρακολουθεί «αν και θα ήθελα να πω όχι» αλλά «έχω ακούσει, ούτως ή άλλως, μόνο το τραγούδι της Ιταλίας».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ