Μουσικη

Εurovision-Τελικός: Τι βγάζουν τα προγνωστικά για Ελλάδα & Κύπρο

Η εμφάνιση έκληξη της Έλενας Παπαρίζου στον τελικό με το «My number one»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στεφανία Λυμπερακάκη με «Last Dance» και Έλενα Τσαγκρινού με «El Diablo» στον τελικό της Eurovision 2021
Στεφανία Λυμπερακάκη με «Last Dance» και Έλενα Τσαγκρινού με «El Diablo» στον τελικό της Eurovision 2021 © Eurovision Song Contest/YouTube

Η Έλενα Τσαγκρινού με το τραγούδι «El Diablo», θα ανοίξει τον τελικό της Eurovision 2021, εκπροσωπώντας την Κύπρο στον φετεινό διαγωνισμό, ενώ η Στεφανία Λυμπερακάκη θα εμφανιστεί στην δέκατη θέση, εκπροσωπώντας την Ελλάδα με το τραγούδι «Last Dance».

Οι διοργανωτές δηλώνουν πανέτοιμοι για τη φιέστα του τελικού, με εκπλήξεις για τους fans που στερήθηκαν τον διαγωνισμό την προηγούμενη χρονιά, λόγω των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Μεταξύ των εκπλήξεων του φετινού διαγωνισμού και μία θεαματική δράση, ένα πάρτι που θα λάβει χώρα σε ταράτσες του Ρότερνταμ με τη συμμετοχή νικητών προηγούμενων χρόνων. Το πάρτι ανακοινώθηκε στο τέλος του Β' Ημιτελικού με την εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου πάνω σε μία ταράτσα.

Έτσι η Έλενα Παπαρίζου και άλλοι πέντε νικητές της Eurovision, θα είναι οι πρωταγωνιστές του «Rock The Roof». Οι καλλιτέχνες θα ερμηνεύσουν τα νικητήρια τραγούδια τους πάνω σε τρεις ειδικά διαμορφωμένες ταράτσες του Ρότερνταμ.

Helena Paparizou - INTERVIEW - Second Semi-Final - Eurovision 2021

Εκτός από την Έλενα Παπαρίζου, που θα τραγουδήσει το «My Number One» (Ελλάδα 2005), οι υπόλοιποι guest stars της βραδιάς είναι οι: Lenny Kuhr (Ολλανδία 1969), Teach-In (Ολλανδία 1975), Sandra Kim (Βέλγιο 1986), Lordi (Φινλανδία 2006) και Måns Zelmerlöw (Σουηδία 2015).

Eurovision 2021: Τα προγνωστικά

Τα φαβορί του φετινού διαγωνισμού φαίνεται σύμφωνα με τα προγνωστικά η Ιταλία, η Γαλλία, η Μάλτα, η Ελβετία και η Ουκρανία, ως πρώτη πεντάδα. Η Ελλάδα φαίνεται στην 16η θέση, ενώ η Κύπρος στην 12η.

prognostika.jpg

Η σειρά εμφάνισης των χωρών 

Στον Τελικό θα συμμετάσχουν οι είκοσι χώρες που προκρίθηκαν από τους δύο Ημιτελικούς, οι Big Five (Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία και Ηνωμένο Βασίλειο), καθώς και η διοργανώτρια χώρα Ολλανδία.

1. Κύπρος

2. Αλβανία

3. Ισραήλ

4. Βέλγιο

5. Ρωσία

6. Μάλτα

7. Πορτογαλία

8. Σερβία

9. Μεγάλη Βρετανία

10. Ελλάδα

11. Ελβετία

12. Ισλανδία

13. Ισπανία

14. Μολδαβία

15. Γερμανία

16. Φινλανδία

17. Βουλγαρία

18. Λιθουανία

19. Ουκρανία

20. Γαλλία

21. Αζερμπαϊτζάν

22. Νορβηγία

23. Ολλανδία

24. Ιταλία

25. Σουηδία

26. Άγιος Μαρίνος

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ