- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μουσικό Κουτί: Μελίνα Ασλανίδου και Λάκης Παπαδόπουλος σε βίντεο
Το επεισόδιο που θα προβληθεί την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου, επιφυλάσσει εκπλήξεις για τους θεατές.
Η Μελίνα Ασλανίδου, ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη τραγουδούν στα βίντεο από την εκπομπή «Μουσικό Κουτί»
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη θα υποδεχθούν στο «Μουσικό κουτί», τον Λάκη Παπαδόπουλο και τη Μελίνα Ασλανίδου. Η επιτυχημένη εκπομπή της ΕΡΤ1 θα προβάλει νέο επεισόδιο την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου στις 22:00, στο οποίο επιφυλάσσει εκπλήξεις για τους θεατές που «αγκάλιασαν» αυτό το πρότζεκτ.
Στην πρώτη τους καλλιτεχνική συνάντηση, ο Λάκης Παπαδόπουλος και η Μελίνα Ασλανίδου ενώνουν τις φωνές τους και ερμηνεύουν με ξεχωριστό τρόπο τα αγαπημένα τους τραγούδια. Λίγες ώρες πριν από τη μετάδοση της εκπομπής, δείτε δυο βίντεο που έχει αναρτήσει η ΕΡΤ στο κανάλι της στο Youtube. Στο πρώτο, η Μελίνα Ασλανίδου ερμηνεύει για πρώτη τη «Σερενάτα» της Αρλέτας, αγαπημένο τραγούδι του Λάκη Παπαδόπουλου.
Στο δεύτερο βίντεο, οι οικοδεσπότες Ρένα Μόρφη και Νίκος Πορτοκάλογλου, τραγουδούν την «Ιστορία μου, αμαρτία μου».
Η εκπομπή έχει προβάλει μόλις λίγα επεισόδια, αλλά ήταν αρκετά για να την κάνουν αγαπητή στο κοινό. Η εβδομαδιαία εκπομπή που βασίζεται στη μουσική παράσταση του Πορτοκάλογλου, Jukebox, φιλοξενεί καλλιτέχνες, οι οποίοι συναντιούνται στο στούντιο-σαλόνι και μέσα από παιχνίδια και κουβέντα, μιλούν για την καριέρα τους και μοιράζονται με τους θεατές πληροφορίες της προσωπικής και επαγγελματικής τους ζωής. Και όλα αυτά με ενδιάμεσα διαλείμματα για τραγούδι και χορό.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
11,5 εκατομμύρια άνθρωποι έκαναν sign-up για τα εισιτήρια presale
...και πώς οι πλατφόρμες το συνέδεσαν απευθείας με την υπόθεση Έπσταϊν
Πότε αναμένεται να κυκλοφορήσει
Φινλανδία, Δανία, Ιταλία και Αυστραλία επέλεξαν τραγούδι και...ανεβαίνουν
Παράλληλα το συγκρότημα Wolf Alice κέρδισε το βραβείο καλύτερου συγκροτήματος
Καθοριστικό ρόλο στην αλλαγή της δημόσιας εικόνας της έπαιξε και το podcast Miss Me
Οι ραπ πιονέροι της Native Tongues επιστρέφουν με ένα πολύ προσωπικό άλμπουμ
Ροκ, πορτογαλικά fados, κλασικά ακούσματα και έθνικ
Ένα πολύ μεγάλο όνομα της παγκόσμιας soul σκηνής
Στο πλαίσιο της «Roll With The Punches» Tour
Reunion για το δημοφιλές ελληνικό hip hop συγκρότημα
Υπάρχουν άλλα 5.000 τραγούδια
Ποια δισκοπωλεία υπάρχουν σήμερα στο Λονδίνο και τι θα βρεις σε καθένα από αυτά
Η DJ και δημιουργός μιλά για το OCD, το coming out, τις «Μεταμορφώσεις» και την ανάγκη να βγάλει έναν δίσκο με τους δικούς της όρους
Θρήνος στη hip-hop σκηνή για την απώλεια του ανθρώπου που έχτισε την αυτοκρατορία του θρυλικού συγκροτήματος
Τι είπε για το κλίμα που επικράτησε μεταξύ των διαγωνιζόμενων
Ο Γιώργος Καπής μάς βάζει στην τροχιά του debut album «Mono», με το νέο single στο οποίο συμμετέχουν οι Turboflow3000 και το βιντεοκλίπ που τα σκάει ανάποδα
Τρία νέα ακυκλοφόρητα τραγούδια του μεγάλου ερμηνευτή
Ο τραγουδιστής επιστρέφει στο φεστιβάλ τον ερχόμενο Ιούλιο
Μια playlist με τα αγαπημένα της τραγούδια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.