Μουσικη

Έφυγε από τη ζωή ο Χοσέ Παντίγια, ο θρυλικός DJ της Ίμπιζα

Στα 64 του χρόνια

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Πέθανε μετά από μάχη με τον καρκίνο ο Χοσέ Παντίγια, ο θρυλικός DJ της Ίμπιζα που επιμελήθηκε τις συλλογές «Cafe Del Mar».

Πέθανε στα 64 του χρόνια μετά από μάχη με τον καρκίνο στο παχύ έντερο, ο μεγάλος dj Χοσέ Παντίγια. o Παντίγια έγινε γνωστός ως ο θρυλικός dj της Ίμπιζα και ήταν ο πρωτοπόρος της balearic μουσικής, ενώ επιμελήθηκε και τις διάσημες συλλογές «Cafe Del Mar». 

Η είδηση του θανάτου κυκλοφόρησε τη Δευτέρα στη σελίδα του στο Facebook. Συγκεκιμένα η ανάρτηση έγραψε: «Γεια σας φίλοι μου. Με μεγάλη θλίψη σας ανακοινώνουμε ότι ο Χοσέ πέθανε στον ύπνο του την Κυριακή το βράδυ στο αγαπημένο του νησί Ίμπιζα. Η οικογένεια και οι φίλοι του θα ήθελαν να πουν ευχαριστώ σε όλους όσους έστειλαν δωρεές και μηνύματα υποστήριξης για να βοηθήσουν ώστε να γίνουν οι τελευταίοι μήνες της ζωής του πιο εύκολοι. Ένα ευχαριστώ και σε όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου «Can Misses» που τον φρόντισε μέχρι το τέλος.

»Τώρα που έφυγε εκείνος, το ηλιοβασίλεμα στην Ίμπιζα δεν θα είναι ποτέ το ίδιο, αλλά η όμορφη μουσική του Χοσέ Παντίγια θα μείνει μαζί μας για πάντα. Αντίο μαέστρο».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις