Μουσικη

Η Μόνικα τραγουδά απόψε για τους ήρωες στη μάχη του κορωνοϊού

Το τραγούδι «Saving the World» που έγραψε εν μέσω lockdown

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μόνικα
Μόνικα/ © ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΘΩΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

Η Μόνικα τραγουδά απόψε στην Ακρόπολη για τους ήρωες στη μάχη του κορωνοϊού - Ερμηνεύει το «Saving the World», το οποίο έγραψε εν μέσω lockdown

Το τραγούδι της για τους ήρωες στη μάχη του κορωνοϊού ερμηνεύει απόψε στην Ακρόπολη η Μόνικα.

Όπως ανακοινώθηκε, η Μόνικα θα τραγουδήσει απόψε, στις 19.00, στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης το «Saving the World» -ένα τραγούδι για όλους εκείνους που έδωσαν μάχη κατά του κορωνοϊού.

Η Μόνικα έγραψε το τραγούδι «Saving the World» εν μέσω lockdown, το οποίο είναι αφιερωμένο στους ήρωες στη μάχη του κορωνοϊού. Την εκδήλωση στην Ακρόπολη διοργανώνει ο φιλανθρωπικός σύλλογος AHEPA-Section Paris-Phaetuse (Daughters of Penelope-Paris), για τους ήρωες της υγειονομικής κρίσης του κορωνοϊού.

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα 21 Ιουλίου 2020 η Μόνικα είχε βρεθεί στην εκπομπή του Γιάννη Νένε στον Athens Voice 102.5, λίγες ώρες πριν από την ανατρεπτική της συναυλία «Ο κήπος είναι ανθηρός» στο Ηρώδειο, όπου παρουσίασε live το νέο της ελληνόφωνο άλμπουμ.

Όπως επισημαίνει η πρόεδρος του AHEPA-Section Paris-Phaetuse- Daughters of Penelope Αλεξάνδρα Χρυσοστάλη, όποιος επιθυμεί, θα μπορεί να κάνει μία δωρεά προς υποστήριξη των ελληνικών φορέων παροχής υγείας, όπως τα Νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας, μέσω της ιστοσελίδας του συλλόγου.

H AHEPA-Section Paris-Phaetuse είναι φιλανθρωπικός σύλλογος του γαλλικού νόμου 1901, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ο οποίος συστάθηκε το 2018 στο Παρίσι. O σύλλογος αποτελεί μέλος της ευρύτερης διεθνούς οικογένειας Daughters of Penelope, φιλανθρωπικό σύλλογο γυναικών που ιδρύθηκε το 1929.

Στην εκδήλωση στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, στις 19.00 το απόγευμα της Πέμπτης 23 Ιουλίου 2020, η Μόνικα ερμηνεύει ζωντανά το «Saving the  World» -το τραγούδι που έγραψε για τους ήρωες στη μάχη του κορωνοϊού.

MONIKA - SAVING THE WORLD (Official Music Video)

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ