Μουσικη

Η Kylie Minogue επιστρέφει με το νέο της άλμπουμ «Disco»

Ακούστε το τραγούδι «Say Something» που μόλις κυκλοφόρησε

daad.jpg
Δημήτρης Αθανασιάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Kylie Minogue
© Darenote Ltd. 2020

Ακούστε το πρώτο σινγκλ «Say Something» από το νέο άλμπουμ της Kylie Minogue «Disco» που κυκλοφορεί στις 6 Νοεμβρίου.

Φόρεσε τα ακουστικά σου. Άσε το μπάσο να φτάσει βαθιά μέσα στα αυτιά σου. Αν έζησες τα 80s, κλείσε τα μάτια και θυμήσου ξανά πώς ήταν. Αν δεν ήσουν εκεί, κλείσε τα μάτια κι άσε τη φαντασία σου να χορέψει.

Δύο χρόνια μετά το «Golden» που έφτασε στην πρώτη θέση των charts σε Ηνωμένο Βασίλειο και Αυστραλία, η Kylie Minogue, επιστρέφει με το νέο της άλμπουμ «Disco», που θα κυκλοφορήσει στις 6 Νοεμβρίου από την BMG.

Τα visuals του «Disco» δημιούργησε η Kylie Minogue μαζί με την creative director, Kate Moross και τη σκηνοθέτρια, Sophie Muller, ενώ σύντομα αναμένονται περισσότερες πληροφορίες, για να χαθεί ξανά η ντισκομπάλα. Βαμμένα κόκκινα χείλια, χίλια στρας, ρετρό γραμματοσειρές και ατελείωτες σαμπλαρισμένες λούπες που έχουν τη δύναμη να προκαλέσουν τη δόνηση που τα υβριδικά trap χιτάκια της σειράς δυσκολεύονται να κάνουν. 

Το νέο σινγκλ «Say Something», το πρώτο τραγούδι από το 15ο άλμπουμ της Kylie Minogue, ακολουθεί τη συνταγή της επιτυχίας: συνεργασία με τον επί χρόνια συνεργάτη της Biff Stannard στην παραγωγή και disco ρυθμοί που χιλιάδες DJs θα επιχειρήσουν να ρεμιξάρουν για να δανειστούν κάτι από το αυθεντικό.

Kylie Minogue - Say Something (Official Audio)

Για τους αριθμολάγνους: Συνολικά, τα σινγκλ της Kylie Minogue έχουν παραμείνει για πάνω από 300 εβδομάδες στο Official UK Singles Chart Top 40 και έχει πουλήσει πάνω από 80 εκατομμύρια αντίτυπα. Επίσης, έχει κερδίσει πολλά βραβεία και διακρίσεις, ανάμεσά τους 3 BRIT Awards, 2 MTV Music Awards και ένα Grammy. Η εμφάνισή της στο Glastonbury του 2019 ήταν αυτή με την μεγαλύτερη τηλεθέαση στην ιστορία του φεστιβάλ.

Για όσους αναζητούν κρυφά νοήματα στους στίχους: «We’re a million miles apart in a thousand ways… Love is love it never ends, can we all be as one again?».

Kylie Minogue

Για το καλοκαίρι, ό,τι πιο disco θα ακούσουμε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ