Νέο άλμπουμ από τη Lana Del Rey με πυρά στους επικριτές της
Η ανάρτηση που συζητήθηκε στα social media
Δριμύ κατηγορώ στους επικριτές της από τη Lana Del Rey που ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ.
Με μήνυμά της στα social media, η Lana Del Rey εξαπολύει τα πυρά τους σε όσους την κατηγορούν ότι «έχω πάει τις γυναίκες εκατοντάδες χρόνια πίσω».
Μεταξύ άλλων ξεκαθαρίζει ότι είναι δικαίωμά της οι στίχοι των τραγουδιών της να μιλουν για γυναίκες που έχουν «μερικές φορές υποτακτικούς ή παθητικούς ρόλους» στις σχέσεις τους.
«Έχω βαρεθεί με τις γυναίκες δημιουργούς και εναλλακτικές τραγουδίστριες που λένε ότι εξιδανικεύω την κακοποίηση όταν στην πραγματικότητα είμαι απλώς ένα λαμπερό άτομο που τραγουδά για τις αλήθειες αυτού που όλοι βλέπουμε, ότι είναι πολύ διαδεδομένες οι συναισθηματικά καταχρηστικές σχέσεις σε όλο τον κόσμο» τόνιζει. Και προσθέτει: «Το είδος της γυναίκας που λέει όχι, αλλά οι άντρες ακούνε ναι, το είδος των γυναικών που έχουν κατακεραυνωθεί ανελέητα επειδή είναι αυθεντικές, οι ευαίσθητοι εαυτοί τους, το είδος των γυναικών που οι ιστορίες και οι φωνές τους αφαιρούνται από ισχυρότερες γυναίκες ή από άνδρες που μισούν τις γυναίκες».
«Θέλω λοιπόν να πω ότι έχουν περάσει 10 χρόνια ανόητων κριτικών και έχω μάθει πολλά από αυτές, αλλά επίσης αισθάνομαι ότι έδειξε πραγματικά το δρόμο στις άλλες γυναίκες να σταματήσουν να "φορούν ένα χαρούμενο πρόσωπο" και να μπορούν να πουν ό,τι θέλουν στη μουσική τους, σε αντίθεση με την εμπειρία μου, όπου ακόμα κι αν εξέφρασα μια νότα θλίψης στους δύο πρώτους δίσκους μου, θεωρήθηκα κυριολεκτικά υστερική σαν να ήμασταν στη δεκαετία του 1920» εξηγεί στο μακροσκελές της μήνυμα στα social media.
«Με όλα τα θέματα που επιτρέπεται επιτέλους να εξερευνήσουν οι γυναίκες, θέλω απλώς να πω ότι τα τελευταία 10 χρόνια, νομίζω πως είναι αξιολύπητο ότι η μικρή στιχουργική εξερεύνησή μου που περιγράφει λεπτομερώς τους μερικές φορές υποτακτικούς ή παθητικούς ρόλους μου στις σχέσεις μου, κάνει συχνά τον κόσμο να λέει ότι έχω πάει τις γυναίκες εκατοντάδες χρόνια πίσω» ξεκαθαρίζει.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στις 16 Μαΐου 2026 ο Μεγάλος Τελικός στη Βιέννη της Αυστρίας
Το κορυφαίο οικονομικό Μέσο ανησυχεί για τις επιθέσεις στο ανδρικό φύλο, μετά μουσικής
Μια διαχρονική φιγούρα της ψυχεδελικής ροκ και η ιστορική του εμφάνιση στο Woodstock
Αναδρομή στα επιτεύγματα μιας μοναδικής καριέρας - Οι σταθμοί της καλλιτεχνικής διαδρομής του
Το νέο αίμα του πανκ ροκ πλαισιώνει το παλιό στην Πλατεία Νερού
Το μουσικό της ταξίδι από τις γειτονιές της Αθήνας στα μεγαλύτερα φεστιβάλ της Ευρώπης κατακτώντας το ελληνικό και διεθνές κοινό
Τα live ραντεβού της νέας χρονιάς που δεν θες να δεις μόνο σε stories
Μιλήσαμε με τη mezzo-soprano με αφορμή τη συναυλία που θα δώσει στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Η 8η Ιανουαρίου και οι μουσικοί θρύλοι που γεννήθηκαν σαν σήμερα
Ψηφίστε και αναδείξτε και τους νικητές: Τα αποτελέσματα θα δημοσιευθούν στο τέλος του Ιανουαρίου 2026
Το εκρηκτικό supergroup που λατρεύει ο Iggy Pop προσγειώνεται στις 9 Ιανουαρίου στο Soul SKG
Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο, όμως, δεν είναι τεχνικό
Ο Εθνικός Τελικός θα πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο
Απόψε, Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2026!
Τα βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου
Τα πρώτα βήματα του γκρουπ και τα ιστορικά σινγκλ «Break On Through» και «Light My Fire»
Στις 19:00 ξεκινά η ειδική τηλεοπτική εκπομπή
Η ζωή και η κληρονομιά ενός από τους πλέον αυθεντικούς rock stars
Και τραγούδι της Κύπρου στα κορυφαία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.