Μουσικη

Πάνος Μπίρμπας: Καραντίνα, αγάπη μου…

«Σου βάζω να ακούσεις και ένα τραγουδάκι που φτιαξα. Δεν θέλω να θυμώσεις ... City streets λέγεται»

32014-72458.jpg
A.V. Guest
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο τραγουδιστής των Dustbowl Πάνος Μπίρμπας

#menoumespiti με την ΑΤΗΕΝS VOICE: Ο Πάνος Μπίρμπας, τραγουδιστής των Dustbowl, μας στέλνει ένα νέο τραγούδι για την πόλη μαζί με τις σκέψεις του για την καραντίνα.

Σε ευχαριστώ που δέχτηκες να βγούμε αυτό το ραντεβού, το είχα πολύ ανάγκη. Ξέρω ότι σε πίκρανα εχθές με τη μετακίνηση νο. 6, αλλά μην ανησυχείς... το έκανα μόνο για να ζηλέψεις... Είμαι ολοκληρωτικά δικός σου… Μετά από τέσσερις καφέδες και τρία skype calls για λόγους επαγγελματικούς, έβαλα τα καλά μου και ξυρίστηκα ‒μόνος μου μιας και εξαιτίας σου έκλεισε ο αγαπημένος μου μπαρμπέρης πάνω που τον είχα ανακαλύψει‒ παρφουμαρίστηκα από πάνω ως κάτω με αντισηπτικό ‒εμποτισμένο με 75% αιθυλική αλκοόλη για σίγουρα αποτελέσματα‒ και γευματίζω μαζί σου τώρα στο σαλόνι.

Ο τραγουδιστής των Dustbowl Πάνος Μπίρμπας

Το μενού απόψε έχει κινόα με μανιτάρια, πιάτο που περιέχει όλες τις πρωτεΐνες του κόσμου εκτός, φυσικά, από την πρωτεΐνη spike, την αγαπημένη του κορωνοϊού. Στο ψυγείο, σού έχω βάλει να κρυώνει εκλεκτό κρασί με 12 μόνο βαθμούς αλκοόλ, μη σε στείλω και πριν την ώρα σου! Για γλυκό, απαρνήθηκα το αγαπημένο μου παγωτό φιστίκι και, σου έχω ετοιμάσει ζεστό σουφλέ σοκολάτας, αν και τελικά λένε πως είναι μύθος ότι τα ζεστά σκοτώνουν τον ιό.

Σου βάζω να ακούσεις και ένα τραγουδάκι που φτιαξα. Δεν θέλω να θυμώσεις ... City streets λέγεται. Δεν είχα σκοπό να στο αφιερώσω, αλλά το κέρδισες δικαιωματικά! Άκου στιχάκι... «The city streets belong to you, you bring the sunlight in my room, you fly up high so fair and bold, you got my mind, you got my soul, you changed my world».

Panos Birbas - City Streets (Official Video)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.