- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Οι Locomondo για την εκπομπή «Στην Υγειά μας» αυτό το Σάββατο
Η προβολή του επεισοδίου συμπίπτει με τον κορωνοϊό και την απαγόρευση κυκλοφορίας
Η ανάρτηση των Locomondo για την αφιερωμένη σε εκείνους εκπομπή του «Στην Υγειά μας» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο.
Αυτό το Σάββατο, 28 Μαρτίου, η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου στο Σκάι, «Στην Υγειά μας» είναι εξολοκλήρου αφιερωμένη στους Locomondo. Ίσως δεδομένων των συνθηκών να φαντάζει αταίριαστο ένα κλίμα κεφιού και χορού, αλλά με δημοσίευσή του το συγκρότημα εξήγησε την κατάσταση.
Αναρτώντας στο Instagram το τρέιλερ της εκπομπής, στο οποίο βλέπουμε μεταξύ άλλων τον Γιάννη Γιοκαρίνη, τη Ρένα Μόρφη και την Ανδριάνα Μπάμπαλη, οι Locomondo εξήγησαν ότι το επεισόδιο γυρίστηκε στις αρχές Μαρτίου, συγκεκριμένα στις 9 του μήνα, πριν αρχίσουν τα μέτρα για τον κορωνοϊό. Επιπλέον, αναφέρονται σε όλους όσους εργάζονται στους κλάδους της υγείας αυτές τις μέρες και στους νοσούντες από τον κορωνοϊό και τις οικογένειές τους.
Αναλυτικά, οι Locomondo έγραψαν: «Φίλοι μας, το Σάββατο στις 21.15 θα προβληθεί από τον Σκάϊ η εκπομπή “Στην υγειά μας” που είναι αφιερωμένη αποκλειστικά στο συγκρότημά μας.
Η εκπομπή είχε γυριστεί αρχές Μαρτίου μια μέρα πριν αρχίσουν να ισχύουν τα αυστηρά αλλά αναγκαία μέτρα και η καραντίνα.
Λίγοι μπορούσαν τότε να φανταστούν τι θα επακολουθήσει.
Σίγουρα δεν είναι ώρα για γλέντια και χορούς, αλλά μακάρι μέσα από τη μουσική μας να μπορέσουμε να χαρίσουμε λίγες στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς.
Οι σκέψεις και ο θαυμασμός μας είναι πάντα στους εργαζόμενους στα νοσοκομεία, γιατρούς, νοσηλευτές, τραυματιοφορείς, οδηγούς ασθενοφόρων κτλ αλλά και στους εργαζόμενους όλων των κλάδων που βρίσκονται καθημερινά σε κίνδυνο για να μας προστατέψουν και να μας κρατήσουν όρθιους καθώς και στους ανθρώπους που έχουν νοσήσει και στις οικογένειές τους.
Ευχαριστούμε και καλή διασκέδαση».
Οι Locomondo αποφάσισαν να αφιερώσουν την εκπομπή τους στο «Στην Υγειά μας» στον σχεδιαστή Minas, που έφυγε από τη ζωή στις 25 Μαρτίου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το ανδρόγυνο στιλ και οι πυρετικές κραυγές του ενσάρκωσαν το πνεύμα και τον ήχο της ροκ κοσμογονίας
Ο διαγωνισμός τραγουδιού θα πραγματοποιηθεί στην Αυστρία τον Μάιο
Ο πρόεδρος Χέρτσογκ χαιρετίζει την απόφαση της EBU
Υπήρξε βασικό μέλος των Blues Brothers, του συγκροτήματος των Τζον Μπελούσι και Νταν Ακρόιντ
Η σπουδαία καλλιτέχνιδα επιστρέφει στη χώρα μας
Ποιες χώρες ανακοίνωσαν ότι θα απέχουν από τον διαγωνισμό
Με το νέο του άλμπουμ «Ανάμεσα» ανανεώνει το ελληνικό τραγούδι. Πριν βρεθεί «Ανάμεσα σε φίλους» στο Παλλάς, ταξιδέψαμε μαζί του ακούγοντας και μιλώντας
Ένα από τα σημαντικότερα ονόματα του σύγχρονου metal ήχου
Οι παραγωγοί του Voice 102.5 μιλούν για το ραδιόφωνο
Σχέδιο με το σύνθημα «Another Prick in the Wall» μετά τις προσβλητικές δηλώσεις
Το βίντεο φαινόταν να προωθεί τη καμπάνια του κατά της παράνομης μετανάστευσης
Το πρόγραμμα της εορταστικής μουσικής βραδιάς - Με έργα από την Αναγέννηση έως τον 20ό αιώνα
Η ποπ σταρ μοιράστηκε το επίσημο τρέιλερ του φιλμ «The Eras Tour: The Final Show»
Μια ονειρική βραδιά για τους νοσταλγούς του πανκ ροκ των 90s
Ο Ασάφ Αβιντάν μιλάει στην Athens Voice για τον νέο του δίσκο, τις δυσκολίες και όσα του έλειψαν από τις ζωντανές εμφανίσεις
Η θέση των διαχειριστών των πνευματικών δικαιωμάτων του Μίκη με αφορμή το ζήτημα της περιοδείας
Σχεδόν 21 χρόνια από το μουσικό του ντεμπούτο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.