Μουσικη

O Λένι Κράβιτζ κάνει τα πρώτα του σκηνοθετικά βήματα

Μπήκε πίσω από την κάμερα για το video clip του τραγουδιού «Here to Love»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Lenny Kravitz - Here To Love (Official Video)

Το σκηνοθετικό του ντεμπούτο πραγματοποίησε ο Λένι Κράβιτζ. Ο διάσημος μουσικός και τραγουδιστής βρέθηκε πίσω από την κάμερα στα γυρίσματα του video clip για το τραγούδι «Here to Love». Στο ασπρόμαυρο βίντεο εμφανίζονται άνθρωποι διαφορετικών ηλικιών, επαγγελμάτων, φυλών, θρησκειών να μπαίνουν και να βγαίνουν στο πλάνο. Το βίντεο κλείνει με όλους τους συμμετέχοντες να έρχονται κοντά με διάφορους τρόπους, από χειραψίες έως αγκαλιές.

Τα γυρίσματα έγιναν σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα. Το «Here to Love» περιλαμβάνεται στο άλμπουμ «Raise Vibration» του 2018. Πλέον, αποτελεί το τραγούδι της καμπάνιας #FightRacism των Ηνωμένων Εθνών, η οποία θα ξεκινήσει το 2020 κατά του ρατσισμού, της ξενοφοβίας και των διακρίσεων.

Το μήνυμα του βίντεο είναι ότι το μαύρο ή το λευκό δεν θα έπρεπε να έχουν σημασία σε έναν κόσμο που πραγματικά χρειάζεται να κοιτάξει πέρα από εμφάνιση και χρώμα του δέρματος και πως για την πρόοδο του πλανήτη απαιτείται ενότητα.

Τι δήλωσε ο Λένι Κράβιτζ

«Το βίντεο "Here to Love" είναι μία παρέλαση ανθρωπιάς, δείχνει τις όμορφες διαφορές μας και εξυμνεί τη μοναδικότητά μας» εξήγησε ο τραγουδιστής σε ανακοίνωσή του.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ