- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Μιχάλης Δέλτα παρουσιάζει ζωντανά το άλμπουμ «Elation»
Το Σάββατο 16 Νοεμβρίου στο πλαίσιο της μουσικής ενότητας Music Escapades στον Φάρο στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.
Ο Μιχάλης Δέλτα παρουσιάζει το άλμπουμ ηλεκτρονικής μουσικής «Elation» στο πλαίσιο της ενότητας Music Escapades στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.
Το Σάββατο 16 Νοεμβρίου στις 21.00 ο Μιχάλης Δέλτα επιστρέφει στον Φάρο, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), για να παρουσιάσει το νέο του άλμπουμ με τίτλο «Elation», στο πλαίσιο της μουσικής ενότητας Music Escapades.Το «Elation» είναι ένα κομψοτέχνημα σύγχρονης ηλεκτρονικής μουσικής με νέες συνεργασίες που συνδέουν την Ελλάδα με το Βερολίνο και την Πολωνία.
Στη συναυλία στο ΚΠΙΣΝ, που πραγματοποιείται με ελεύθερη είσοδο χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), μαζί με τον Μιχάλη Δέλτα θα συμπράξει επί σκηνής μια ομάδα σημαντικών μουσικών. Με τα δυνατά ηχοχρώματα και τα ρυθμικά μοτίβα τους, θα μας ταξιδέψουν στον ορχηστρικό πίνακα του «Elation», όπου το αστικό τοπίο συνομιλείμε τη φύση και η ανθρώπινη ύπαρξη συναντιέται με το απόκοσμο.
Electronica, ambient και techno μουσικoί καμβάδες μαζί μεαλλοιωμένους ήχους κλασικού πιάνου, τσέλοτενούτες και ουράνιαφωνητικά είναι ο σημερινός δυνατός, αλλά και ταυτόχρονα ευαίσθητος ήχος του Μιχάλη Δέλτα.
Ο Μιχάλης Δέλτα, ένας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της ηλεκτρονικής μουσικής στη χώρα μας, γεννήθηκεκαι μεγάλωσε στην Αθήνα. Ασχολήθηκε από μικρός με τη ζωγραφική και τη μουσική. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος των Στέρεο Νόβα, ενός από τα σπουδαιότερα συγκροτήματα που σημάδεψαν τη δεκαετία του ’90. Από το 1999 και μετά ακολούθησε σόλο καριέρα. Μέχρι και σήμερα έχει κυκλοφορήσει με μεγάλη επιτυχία περισσότερα από είκοσι άλμπουμ στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Έχει συνεργαστεί με Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες κι έχει γράψει μουσική για τον κινηματογράφο και το θέατρο.
Συντελεστές:
Μιχάλης Δέλτα, πλήκτρα
Μαριλένα Ορφανού, πλήκτρα, πιάνο
Σταύρος Παργινός, τσέλο
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα SNFCC.org
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η προθυμία της «βασίλισσας της κάντρι» να δοκιμάσει πειραματικά φάρμακα
Ένα μουσικό ταξίδι από τον Mozart και τον Beethoven έως τον Σκαλκώτα και τη σύγχρονη δημιουργία
Στις 11 Σεπτεμβρίου, ο Βρετανός σταρ της grime συναντά τους Toquel, Εθισμό, Vlospa, Gxhan και Lunar σε ένα line-up που φέρνει την παγκόσμια και την ελληνική rap σκηνή στο ίδιο stage
Η συγκινητική στιγμή στο Λονδίνο και η αληθινή ιστορία πίσω από το εμβληματικό τραγούδι
Οι προσεχείς συναυλίες μετατίθενται για το 2027
Από μια καλύβα στα Smoky Mountains στην κορυφή της country, από την Jolene στο Dollywood και την Imagination Library
Η Ντόλι Πάρτον συμμετείχε στη δημοφιλή σειρά «Hannah Montana», υποδυόμενη την «θεία Ντόλι»
Νέες αποκαλύψεις για τη μοιραία πτήση - Τι υποστηρίζει ο πρώην σύντροφος της τραγουδίστριας
Η Ντόλι Πάρτον έγραψε και ηχογράφησε το εμβληματικό τραγούδι το 1973
Από μια ξύλινη καλύβα στο παγκόσμιο στερέωμα
Μια φωνή που σε κερδίζει από την πρώτη νότα!
Ζωντανά ηχογραφημένος δίσκος και ταινία από την εμφάνιση του γκρουπ στο El Coyote του Λος Άντζελες
Στις 4 και 5 Σεπτεμβρίου, το ΟΑΚΑ φιλοξενεί το μεγαλύτερο lineup στην ιστορία του Primer Music Festival, μέσα από τη μοναδική συνεργασία του με το παγκόσμιο brand της ZAMNA
Ο 88χρονος ηθοποιός ολοκλήρωσε το όνειρό του σε διάστημα 60 χρόνων
Έξι δεκαετίες μετά, το Pet Sounds παραμένει σπουδαίο. «Ζωντανό» όμως;
Βlack metal, desert fuzz, καλιφορνέζικο psych, ιστορικές επανενώσεις και μεγάλες φωνές μετατρέπουν την Αθήνα σε συναυλιακή ζώνη υψηλής τάσης
Η φετινή διοργάνωση κινείται γύρω από τη θεματική «Μουσικές ρίζες»
«Δεν είναι δική μας αρμοδιότητα», απαντάει τα Κρεμλίνο
Αναλυτικά τι δήλωσε η σπουδαία τραγουδίστρια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.