- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
The Who: Ακούστε το «Ball And Chain» από το νέο τους άλμπουμ
13 χρόνια μετά, η μπάντα που πρέπει να ευχαριστούμε για το rock έχει νέα τραγούδια
The Who: Ακούστε το «Ball And Chain» από το νέο τους άλμπουμ που κυκλοφορεί στις 22 Νοεμβρίου μετά από 13 χρόνια και δείτε το εξώφυλλο που σχεδίασε ο Sir Peter Blake.
Μια από τις μπάντες που ευθύνεται για το ροκ εν ρολ, έχει νέα τραγούδια μετά από 13 χρόνια. 45 χρόνια μετά την ίδρυσή τους στο Λονδίνο, οι Who κυκλοφορούν στις 22 Νοεμβρίου το ομώνυμο άλμπουμ τους από την Polydor και το «Ball And Chain» απαντά στα ερωτηματικά για το τι θα ακούσουμε: καλή μουσική.
Ηχογραφημένο ανάμεσα σε Λονδίνο και Λος Άντζελες μεταξύ άνοιξης και καλοκαριού και σε συμπαραγωγή των Pete Townshend και D. Shardy, το «Who» περιλαμβάνει 11 συνθέσεις.
«Νομίζω πως φτιάξαμε το καλύτερο άλμπουμ μας από την εποχή του ‘Quadrophrenia’ το 1973» σχολιάζει ο Roger Daltrey, σημειώνοντας πως «ο Pete δεν το έχει χάσει, είναι ακόμα ένας καταπληκτικός συνθέτης κι έχει ακόμα πρωτοποριακή προσέγγιση».
«Σε αυτό το άλμπουμ σχεδόν όλα τα νέα τραγούδια γράφτηκαν πέρυσι, με δύο μόνο εξαιρέσεις. Δεν υπάρχει θέμα, καμία έννοια, καμία ιστορία ... Ο Roger κι εγώ είμαστε και οι δύο ηλικιωμένοι τώρα, με οποιοδήποτε μέτρο, έτσι προσπαθώ να μείνω μακριά από το ρομαντισμό, αλλά και από τη νοσταλγία αν μπορώ. Δεν ήθελα να κάνω κανέναν να αισθάνεται άβολα. Οι αναμνήσεις είναι εντάξει και μερικά από τα τραγούδια αναφέρονται στην εκρηκτική κατάσταση των πραγμάτων σήμερα» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Pete Townshend για το μουσικό αλλά και το στιχουρχικό περιεχόμενο.
Ακούστε το «Ball And Chain», δείτε το tracklist και το εξώφυλλο του «Who» που σχεδίασε ο Sir Peter Blake κι αν θέλετε ψαχτείτε με τους σταθμούς της περιοδείας τους, που αναμένεται sold-out.
01. All This Music Must Fade
02. Ball And Chain
03. I Don’t Wanna Get Wise
04. Detour
05. Beads On One String
06. Hero Ground Zero
07. Street Song
08. I’ll Be Back
09. Break The News
10. Rockin’ In Rage
11. She Rocked My World
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο βιρτουόζος πιανίστας Ντένις Κοζούχιν ερμηνεύει όλα τα Κοντσέρτα του συνθέτη σε δύο συναυλίες
Από το ΧΙΠ ΧΟΠ CON 2026 μέχρι το «Μπλουζ του Μικρού Πρίγκιπα» του Γιάννη Αγγελάκα
Το δυναμικά ανερχόμενο αθηναϊκό dj duo μιλάει στην ATHENS VOICE
Η τελετή απονομής έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 23 Μαΐου
«Στον κατεξοχήν ανδροκρατούμενο κόσμο της τζαζ, οι χώροι για συζήτηση μεταξύ γυναικών είναι ελάχιστοι»
Δείτε το video clip που κάνει πρεμιέρα στο athensvoice.gr - Ο Βαγγέλης Ορφανίδης μιλά για το νέο single και την Αθήνα ως «σπίτι»
Κατά τη διάρκεια συναυλίας στην Πράγα
«Αυτό μας προκαλεί ναυτία και μας κάνει έξαλλους», δήλωσε ο Άλεξ Καπράνος
Η συζήτηση που είχε με τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ
Ο δημιουργός της μεγάλης επιτυχίας «Karma Chameleon» αποκάλυψε ότι χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη στη μουσική του
Από φανατικός θαυμαστής έγινε ο τραγουδιστής του συγκροτήματος
Μιλήσαμε με τον Ολλανδό πιανίστα και συνθέτη με αφορμή την πρώτη του εμφάνιση στην Αθήνα, στον Φιλολογικό Σύλλος Παρνασσός
Το συγκρότημα του Ντέιμον Άλμπαρντ παρουσίασε το νέο άλμπουμ με καλεσμένους-έκπληξη και οικοδεσπότη τον Ράιαν Γκόσλινγκ
Οι νύχτες της Πλατείας Νερού όπως αποθανατίστηκαν από πέντε γυναίκες φωτογράφους
Ο front-man της θρυλικής μπάντας των 80’s «Culture Club» θα βρεθεί στη μουσική σκηνή του διαγωνισμού
Kαθώς για περίπου τρία χρόνια ζούσε σε ένα μικρό τροχόσπιτο
Ο Νόαμ Μπετάν θα ερμηνεύσει το «Michelle»
Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός εντυπωσιάζει στο πρώτο single Burial από τη νέα ταινία της A24
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.