- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Love Me Like There's No Tomorrow»: Ένα τραγούδι για τον Φρέντι
Και το AIDS όταν δύο λευκοκύτταρα ερωτεύονται το ένα το άλλο
Βιντεοκλίπ για το AIDS, στην επέτειο γενεθλίων του Φρέντι Μέρκιουρι.
Το 1991, ο Βρετανός τραγουδιστής, τραγουδοποιός και πρώτη φωνή των Queen, Φρέντι Μέρκιουρι, πέθανε σε ηλικία 45 χρόνων, εξαιτίας περιπλοκών στην υγεία του που οφείλονταν στο AIDS. Χθες Πέμπτη, για να σηματοδοτηθεί η ημέρα που θα γιόρταζε ο Φρέντι τα 73α γενέθλιά του, δόθηκε στη δημοσιότητα βίντεο κινούμενων σχεδίων, στο οποίο δύο λευκοκύτταρα ερωτεύονται το ένα το άλλο.
Με στόχο να γίνει συνείδηση σε όσο το δυνατόν περισσότερους ο συνεχιζόμενος, παγκοσμίως, αγώνας κατά του AIDS, το τεσσάρων λεπτών βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η Universal Music Group συνοδεύει την επιτυχία, του 1985, του Φρέντι «Love Me Like There's No Tomorrow». Η ιστορία των δύο λευκοκυττάρων, το ένα από τα οποία έχει προσβληθεί από τον ιό, αναδεικνύει τη δύναμη του έρωτα που υπερνικά τον φόβο και την άγνοια.
«Θέλαμε να πούμε μια ιστορία που ήταν σχετική με τη ζωή του Φρέντι, αλλά όχι με εμφανή τρόπο με αυτόν» εξήγησαν, σε ανακοίνωσή τους, οι σκηνοθέτες Εστέμπαν Μπράβο και Μπεθ Ντέιβιντ. «Η κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ+ πάλεψε εδώ και χρόνια για το δικαίωμα στη σωστή έρευνα και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, και λόγω αυτού του αγώνα σώθηκαν εκατομμύρια ζωές» πρόσθεσαν.
Επιπλέον, το βιντεοκλίπ είναι και φόρος τιμής στη δουλειά που κάνει το Mercury Phoenix Trust, το οποίο ιδρύθηκε μετά τον θάνατο του Φρέντι και υποστηρίζει πρότζεκτ παγκοσμίως, στον αγώνα κατά του HIV και του AIDS. Το τραγούδι «Love Me Like There's No Tomorrow» προέρχεται από το «Never Boring», την οριστική συλλογή σόλο τραγουδιών του Φρέντι Μέρκιουρι, η οποία θα κυκλοφορήσει σε όλον τον κόσμο στις 11 Οκτωβρίου από τις δισκογραφικές UMG, Hollywood Records και Mercury.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νέα εποχή για το θρυλικό συγκρότημα
Όλες οι εκδηλώσεις της φετινής διοργάνωσης εστιάζουν στη θεματική «Ανατροπές»
Το συγκρότημα του Τζος Χομ κυκλοφορεί το πρώτο του τραγούδι μετά από τρία χρόνια
Ένα τετραήμερο μουσικό mini fest στην αυλή του Black Duck από τις 13 έως τις 16 Ιουλίου, από την ATHENS VOICE και το VOICE RADIO
Τα βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου
Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών επέστρεψε για μια ακόμη χρονιά στον αγαπημένο αρχαιολογικό χώρο, όπου η Καμεράτα ερμήνευσε την όπερα «Ορφέας και Ευριδίκη» του Γκλουκ, υπό τη μουσική διεύθυνση του Γιώργου Πέτρου
Η 67χρονη σταρ με την νέα της επιτυχία γράφει ξανά ιστορία στη μουσική βιομηχανία
Αποσύρεται από την περιοδεία του συγκροτήματος - Φίλοι και οικογένεια συγκεντρώνουν πόρους για τη θεραπεία της
Το συγκινητικό αντίο των συναδέλφων του
Την ανέβασαν στα επίσημα social media
Μαγική βραδιά στον Λόφο της Σάνης - Ρόμπερτ Πλαντ και Saving Grace ένωσαν το παρελθόν με το παρόν της παγκόσμιας ροκ σκηνής
...και δεν έχει καμία σχέση με τον ακτιβισμό και τη ζωής της διάσημης αδελφής της
Γιατί τα παλιά τραγούδια του σινεμά μοιάζουν και είναι (ακόμα) τόσο μεγάλα
Ο μυθικός frontman και μουσικός μιλάει στην ATHENS VOICE πριν τη headline εμφάνισή τους στο Sani Festival
Ο τραγουδιστής χαρακτήρισε την εμπειρία αυτή «ένα πραγματικό πανεπιστήμιο»
Ένα «ιδανικό» setlist του Κέιβ για την επόμενη φορά
Το σπουδαίο metal ραντεβού από το οποίο δεν έλειψε κανείς
Ένα ερωτικό και καλοκαιρινό τραγούδι σε στίχους και μουσική του Παναγιώτη Ζαβίτσα
Η σύνθεση του Τζιμ Στάινμαν και η μοναδική ερμηνεία της Μπόνι Τάιλερ δημιούργησαν μία από τις πιο εμβληματικές μπαλάντες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.