Μουσικη

O Dj Χρήστος Αγγελόπουλος ρεμιξάρει Steams

Ακούστε πρώτοι το remix στο Perfect Storms Afar με την συμμετοχή του Ψαραντώνη

Φιλίππα Δημητριάδη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο Dj Χρήστος Αγγελόπουλος aka Mr Stinson παραδίδει ένα φοβερό remix του κομματιού των Steams με τον Ψαραντώνη

Πρεμιέρα έκανε πριν από λίγες ώρες από την Les Yeux Orange το πολυαναμενόμενο remix του Perfect Storms Afar, το κομμάτι με το οποίο μας συστήθηκαν οι Steams, η ψεχεδελική μπάντα που διαγράφει μία εξαιρετικά ανοδική πορεία μετά την κυκλοφορία του ντεμπούτο της άλμπουμ Wild Ferment.

Ο Χρήστος Αγγελόπουλος aka Mr Stinson, Dj και promoter με σχεδόν 20εατή παρουσία στην ελληνική ηλεκτρονική σκηνή, παίρνει στα χέρια του την ψυχεδελική ψαλμωδία με την συμμετοχή του Ψαραντώνη και παραδίδει ένα slow burning track αναδεικνύοντας την κρητική λύρα και βγάζοντας έντονα προς τα έξω το φλοκλόρ στοιχείο του original κομματιού, καθώς και τα ιδιοσυγκρασιακά και αιθέρια φωνητικά του Πάνου Δημητρόπουλου εν είδει mantra που στοιχειώνει. Στρατηγικά τοποθετημένα κρουστά με διακυμάνσεις και μία μπασογραμμή που γαργαλάει το στομάχι σε όλη τη διάρκεια του τραγουδιού συμπληρώνουν το εξαιρετικό αποτέλεσμα.  

Ανυπομονούμε να το χορέψουμε στα καλοκαιρινά dancefloor της πόλης, καθώς και να δούμε περισσότερα παντρέματα της ηλεκτρονικής σκηνής της χώρας με ανερχόμενα συγκροτήματα του ψυχεδελικού και όχι μόνο ήχου.