- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Το Woodstock 50 φαίνεται να παραπαίει
Τελικά «η ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα» ειδικά όταν αφορά τόσο εμβληματικά γεγονότα
Woodstock 50: Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το φιλόδοξο φεστιβάλ δείχνουν πως παραπαίει.
Ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα και με την διαβεβαίωση πως αυτό δεν θα ήταν σαν τις άλλες (αποτυχημένες) αναβιώσεις. Το θρυλικό φεστιβάλ του Woodstock θα επέστρεφε στο σημείο που έγινε, 50 χρόνια μετά και ήδη έχει ανακοινωθεί ένα εντυπωσιακό line up με μερικούς από τους μουσικούς που βρέθηκαν και τότε στη σκηνή αλλά και πολλά νέα ονόματα.
Ο John Fogerty, o Country Joe McDonald, o Santana, οι Canned Heat, οι Hot Tuna θα συνέδεαν το Woodstock με το μυθικό καλοκαίρι του ‘69 και ονόματα όπως Killers, Jay-Z, Raconteurs, Black Keys, Run the Jewels, και πολλοί άλλοι θα αποτύπωναν την σημερινή πραγματικότητα.
Πριν αρχίσουν τα παρατράγουδα οι Black Keys πρόλαβαν και πήδηξαν από το τρένο και μετά άρχισαν να διαφαίνονται τα σύννεφα. Υπήρχε πρόβλημα με τις άδειες υγειονομικού χαρακτήρα, οι επενδυτές άρχισαν να αμφιβάλλουν και προχτές ανακοίνωσαν πως αποσύρονται, οι οργανωτές λένε πως θα γίνει το φεστιβάλ με άλλους χρηματοδότες αλλά εν τω μεταξύ το φιλόδοξο Woodstock 50 φαίνεται -στην καλύτερη περίπτωση- να παραπαίει. Κι αν από την μία μεριά βάλουμε το αληθινό Woodstock κι από την άλλη τις 3 προσπάθειες αναβίωσης, μάλλον τελικά «η ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα» ειδικά όταν αφορά τόσο εμβληματικά γεγονότα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Στον κατεξοχήν ανδροκρατούμενο κόσμο της τζαζ, οι χώροι για συζήτηση μεταξύ γυναικών είναι ελάχιστοι»
Δείτε το video clip που κάνει πρεμιέρα στο athensvoice.gr - Ο Βαγγέλης Ορφανίδης μιλά για το νέο single και την Αθήνα ως «σπίτι»
Κατά τη διάρκεια συναυλίας στην Πράγα
«Αυτό μας προκαλεί ναυτία και μας κάνει έξαλλους», δήλωσε ο Άλεξ Καπράνος
Η συζήτηση που είχε με τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ
Ο δημιουργός της μεγάλης επιτυχίας «Karma Chameleon» αποκάλυψε ότι χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη στη μουσική του
Από φανατικός θαυμαστής έγινε ο τραγουδιστής του συγκροτήματος
Μιλήσαμε με τον Ολλανδό πιανίστα και συνθέτη με αφορμή την πρώτη του εμφάνιση στην Αθήνα, στον Φιλολογικό Σύλλος Παρνασσός
Το συγκρότημα του Ντέιμον Άλμπαρντ παρουσίασε το νέο άλμπουμ με καλεσμένους-έκπληξη και οικοδεσπότη τον Ράιαν Γκόσλινγκ
Οι νύχτες της Πλατείας Νερού όπως αποθανατίστηκαν από πέντε γυναίκες φωτογράφους
Ο front-man της θρυλικής μπάντας των 80’s «Culture Club» θα βρεθεί στη μουσική σκηνή του διαγωνισμού
Kαθώς για περίπου τρία χρόνια ζούσε σε ένα μικρό τροχόσπιτο
Ο Νόαμ Μπετάν θα ερμηνεύσει το «Michelle»
Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός εντυπωσιάζει στο πρώτο single Burial από τη νέα ταινία της A24
Η ζωντανή εκτέλεση του Acquiesce από το Γουέμπλεϊ εντάσσεται αποκλειστικά στο Help(2) για την ενίσχυση του War Child
Ο καλλιτέχνης παρουσίασε το «Ferto» ζωντανά στη σκηνή
Αποκαλυπτήρια του έργου που απεικονίζει τον σερ Έλτον Τζον, τον σύζυγό του, τα παιδιά τους και τα αγαπημένα τους λαμπραντόρ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.