Μουσικη

O Eminem ξεσήκωσε 90.000 θεατές να φωνάξουν «F**k Trump» στο Reading Festival

Αποθέωση για την εμφάνιση του δημοφιλούς rapper (video) 

daad.jpg
Δημήτρης Αθανασιάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
369499-763428.jpeg
Jeremy Deputat

Δεν αντέχει τον πρόεδρο των ΗΠΑ και του τα χώνει με κάθε ευκαιρία. Ετοιμάζει τη δισκογραφική του επιστροφή το φετινό φθινόπωρο με το ένατο στούντιο άλμπουμ του και με μια πειστική και πολιτικοποιημένη ερμηνεία στη σκηνή του φημισμένου Reading Festival στη Βρετανία, ο Eminem ξεσήκωσε τους δεκάδες χιλιάδες θεατές που έδωσαν το παρών, το περασμένο Σάββατο. 

Σε ένα εντυπωσιακό σόου, όπου οι φωτιές και τα visuals είχαν την τιμητική τους, ο 44χρονος ράπερ λίγο πριν την έναρξη του τραγουδιού «White America», αναφέρθηκε στον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και αποδεικνύοντας τη χαρισματική σχέση επικοινωνίας που διαθέτει με τον κόσμο, παρακίνησε τα πλήθη να φωνάξουν μαζί του «Fuck Trump», «περιποιούμενος» τον αμφιλεγόμενο ηγέτη.

«Δεν θέλω να χρησιμοποιήσω αυτή τη γαμημένη σκηνή ως πλατφόρμα πολιτικής και όλα αυτά τα σκατά και δεν θέλω να προκαλέσω καμία διαμάχη για αυτό δεν θα πω κανένα όνομα - αλλά αυτόν τον καριόλη τον Ντόναλντ Τραμπ δεν τον αντέχω» σημείωσε προκαλώντας τις επευφημίες του κοινού.

«Όταν εγώ θα λέω ‘Fuck’, εσείς θα λέτε Τραμπ» εξήγησε, δίνοντας το μικρόφωνο στο κοινό και στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα κατά του προέδρου των ΗΠΑ. Η οργισμένη επιθυμία του έγινε πραγματικότητα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Eminem επιτίθεται στον Ντόναλντ Τραμπ. Πέρυσι του αφιέρωσε ένα οκτάλεπτο freestyle, το περίφημο «Campaign Speech» ενώ την προηγούμενη εβδομάδα εμφανίστηκε στο live της Γλασκόβης με ένα t-shirt που έγραφε «FACK TRUMP». Αν κάτι είναι σίγουρο είναι πως ο Marshall Bruce Mathers III δεν πάει μία το νέο πλανητάρχη. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ