Μουσικη

Νέο τραγούδι από τηv Άννα Ρεζάν σκέτο καλοκαίρι

My Summer Night με τη συμμετοχή της Βαρβάρας Σάσσαρη

114868-649339.jpg
Μαρία Αλεξίου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Anna Rezan - My Summer Night (Official Music Video) ft. Barbara Sassari

Νέο τραγούδι από την ηθοποιό και τραγουδίστρια Άννα Rezan με τη συμμετοχή της Βαρβάρας Σάσσαρη. Το video σκηνοθέτησε ο Χρήστος Δασκαλοθανάσης, ηθοποιός στη τηλεοπτική σειρά «Ταμάμ» και γιός του διευθυντή φωτογραφίας, Γιάννη Δασκαλοθανάση.

Άννα Ρεζάν

Η ιδέα του τραγουδιού και του video είναι της Άννας και είναι πάλι μία θετική στάση στη ζωή και η σπουδαιότητα της αγάπης στις ζωές μας.  Το video ξεκινάει με ένα gay ζευγάρι που υποδύονται οι ηθοποιοί, Σπύρος Δέτσικας και Ζάννης Ζουγανέλης να βρίσκουν την αγάπη και οι δύο γυναίκες που τους παρατηρούν να εμπνέονται να αναζητήσουν και να ζήσουν την αγάπη.

Η Anna Rezan το 2015 έπαιξε και τραγούδησε στο «Dance Fight Love Die - With Mikis Theodorakis on the Road» που έγραψε και σκηνοθέτησε ο Asteris Koutoulas και θα κυκλοφορήσει το 2017.

Η Βαρβάρα Σάσσαρη έχει σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Σπουδές και παράλληλα μουσική θεωρία και πιάνο. Άρχισε να τραγουδάει σε διάφορα σχήματα όταν ήταν στο λύκειο. Αγαπάει την jazz και το r’n’b και απολαμβάνει την ελληνική μουσική. Το τελευταίο καιρό είναι ραδιοφωνική παραγωγός στο Envy Radio.

Βαρβάρα Σάσσαρη

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ