- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Νέο τραγούδι από τηv Άννα Ρεζάν σκέτο καλοκαίρι
My Summer Night με τη συμμετοχή της Βαρβάρας Σάσσαρη
Νέο τραγούδι από την ηθοποιό και τραγουδίστρια Άννα Rezan με τη συμμετοχή της Βαρβάρας Σάσσαρη. Το video σκηνοθέτησε ο Χρήστος Δασκαλοθανάσης, ηθοποιός στη τηλεοπτική σειρά «Ταμάμ» και γιός του διευθυντή φωτογραφίας, Γιάννη Δασκαλοθανάση.

Η ιδέα του τραγουδιού και του video είναι της Άννας και είναι πάλι μία θετική στάση στη ζωή και η σπουδαιότητα της αγάπης στις ζωές μας. Το video ξεκινάει με ένα gay ζευγάρι που υποδύονται οι ηθοποιοί, Σπύρος Δέτσικας και Ζάννης Ζουγανέλης να βρίσκουν την αγάπη και οι δύο γυναίκες που τους παρατηρούν να εμπνέονται να αναζητήσουν και να ζήσουν την αγάπη.
Η Anna Rezan το 2015 έπαιξε και τραγούδησε στο «Dance Fight Love Die - With Mikis Theodorakis on the Road» που έγραψε και σκηνοθέτησε ο Asteris Koutoulas και θα κυκλοφορήσει το 2017.
Η Βαρβάρα Σάσσαρη έχει σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Σπουδές και παράλληλα μουσική θεωρία και πιάνο. Άρχισε να τραγουδάει σε διάφορα σχήματα όταν ήταν στο λύκειο. Αγαπάει την jazz και το r’n’b και απολαμβάνει την ελληνική μουσική. Το τελευταίο καιρό είναι ραδιοφωνική παραγωγός στο Envy Radio.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο βιρτουόζος πιανίστας Ντένις Κοζούχιν ερμηνεύει όλα τα Κοντσέρτα του συνθέτη σε δύο συναυλίες
Από το ΧΙΠ ΧΟΠ CON 2026 μέχρι το «Μπλουζ του Μικρού Πρίγκιπα» του Γιάννη Αγγελάκα
Το δυναμικά ανερχόμενο αθηναϊκό dj duo μιλάει στην ATHENS VOICE
Η τελετή απονομής έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 23 Μαΐου
«Στον κατεξοχήν ανδροκρατούμενο κόσμο της τζαζ, οι χώροι για συζήτηση μεταξύ γυναικών είναι ελάχιστοι»
Δείτε το video clip που κάνει πρεμιέρα στο athensvoice.gr - Ο Βαγγέλης Ορφανίδης μιλά για το νέο single και την Αθήνα ως «σπίτι»
Κατά τη διάρκεια συναυλίας στην Πράγα
«Αυτό μας προκαλεί ναυτία και μας κάνει έξαλλους», δήλωσε ο Άλεξ Καπράνος
Η συζήτηση που είχε με τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ
Ο δημιουργός της μεγάλης επιτυχίας «Karma Chameleon» αποκάλυψε ότι χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη στη μουσική του
Από φανατικός θαυμαστής έγινε ο τραγουδιστής του συγκροτήματος
Μιλήσαμε με τον Ολλανδό πιανίστα και συνθέτη με αφορμή την πρώτη του εμφάνιση στην Αθήνα, στον Φιλολογικό Σύλλος Παρνασσός
Το συγκρότημα του Ντέιμον Άλμπαρντ παρουσίασε το νέο άλμπουμ με καλεσμένους-έκπληξη και οικοδεσπότη τον Ράιαν Γκόσλινγκ
Οι νύχτες της Πλατείας Νερού όπως αποθανατίστηκαν από πέντε γυναίκες φωτογράφους
Ο front-man της θρυλικής μπάντας των 80’s «Culture Club» θα βρεθεί στη μουσική σκηνή του διαγωνισμού
Kαθώς για περίπου τρία χρόνια ζούσε σε ένα μικρό τροχόσπιτο
Ο Νόαμ Μπετάν θα ερμηνεύσει το «Michelle»
Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός εντυπωσιάζει στο πρώτο single Burial από τη νέα ταινία της A24
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.