Μουσικη

Το Dj set του “ATHENS PHOTO”

Είναι δύο από τους πιο αγαπημένους djs της πόλης.

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 290
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
3546-9259.jpg

Είναι δύο από τους πιο αγαπημένους djs της πόλης. Την άλλη Πέμπτη στα εγκαίνια της μεγάλης έκθεσης φωτογραφίας που διοργανώνει η ATHENS VOICE με τον ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ στο χώρο της Τεχνόπολης, θα παίξουν για εσάς τις καλύτερες μουσικές τους μέχρι αργά το βράδυ. Γνωρίστε τους.

GEORGE APERGIS

Ιδρυτής των Modular Expansion events και μέλος της εφημερίδας ATHENS VOICE και του SOULmag, ο George έχει συνεργαστεί με πολλά μουσικά περιοδικά. Με δεκαπενταετή εμπειρία, εξακολουθεί να είναι ένας από τους λίγους εκλεκτούς Έλληνες djs που παίζουν μόνο με βινύλια. Ο ήχος του κυμαίνεται, ανάλογα, από deep minimal techno σε deep house και φυσικά 80s και 90s classics βινύλια, όπως μόνο αυτός ξέρει να μιξάρει με τη μοναδική του τεχνική.

Έχει παρουσιαστεί στα καλύτερα clubs και festivals στην Ελλάδα και σε πολλά γνωστά ευρωπαϊκά clubs, όπως στα Tresor στο Βερολίνο, Macarena και Moog στη Βαρκελώνη, Luzztro στη Βαρσοβία και Gorod, Neo στη Μόσχα. Έχει συνεργαστεί με γνωστούς djs, όπως Funk D Void, Alexander Kowalski, Pacou, Dave Tarrida, Adam Beyer, Carl Cox, dj Rolando, Minilogue, Darren Price των Underworld και άλλους. Η δισκογραφία του περιέχει τρεις συλλογές στο Freeze mgzn και πολλά tracks σε ευρωπαϊκά labels, όπως F2, Omega Audio, unGleich Berlin, In Fact, Bellboy και Audio Therapy records.

www.modularexpansion.gr

Εva Τheotokatou

Σπούδασε οικονομικά, έκανε μεταπτυχιακό στο marketing και έρευνα πάνω στο ραδιόφωνο στην Ελλάδα. Παράλληλα με τις σπουδές ξεκίνησε επαγγελματικά ραδιόφωνο στα 18 της χρόνια στον Κiss fm. Ήταν στον Βest 92,6 για τέσσερα χρόνια, στην καθημερινή μεσημεριανή ζώνη. Σήμερα έχει αναλάβει την παραγωγή και οργάνωση του ιντερνετικού ραδιοφωνικού σταθμού Prime timers radio. Κάνει μουσική επιμέλεια και sound design σε παραστάσεις, παρουσιάσειs, διαφημιστικά, θεατρικά και σίριαλ. Είναι dj τα τελευταία 9 χρόνια και κινείται  σε teck/deep house μουσικές. Από το 2002 παρουσιάζει ζωντανή μουσική καθημερινή εκπομπή στο Μad  tv.   H Eύα έπαιξε ακόμα στην ταινία «Εύκολη λία» του Βαγγέλη Σεϊτανίδη και ήταν υποψήφια για το βραβείο δεύτερου γυναικείου ρόλου στο 46ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης.

 www.myspace.com/evatheotokatou

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ