Μουσικη

Reality bytes

Το «ΟUGH!» συστήνεται στο Bios

Γιώργος Δημητρακόπουλος
ΤΕΥΧΟΣ 376
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Tι θέλει να πει το «Ough!»; To Οugh είναι η φωνή μιας δημιουργικής ομάδας ανθρώπων που έχουν επιλέξει να ζουν και να αγαπάνε τη ζωή στην Αθήνα.

Πώς βλέπει την πόλη; Είμαστε ζωντανοί, κομμάτι του ιστού της πόλης από επιλογή. Μας αρέσει να κυκλοφορούμε παντού, με περιέργεια για όσα γίνονται γύρω μας.

Ποια sites επισκέπτεται πιο συχνά; Όσα ασχολούνται με την αληθινή ζωή.  

Πού τρώει το «Ough!»; Τρώει όπου υπάρχει καλό φαγητό. Και τρώει πολύ…

Τι νέο φέρνει; Είναι το πρώτο δίγλωσσο on-line περιοδικό ποικίλης ύλης με βάση την Αθήνα. Είναι θεματικό, με θέμα που αλλάζει κάθε μήνα και με όσα θεωρούμε ότι αξίζει να ασχοληθούμε.

Reality bites? Μάλλον εμείς δαγκώνουμε την πραγματικότητα, προσπαθώντας πάντα να έχουμε μια γεύση απ’ αυτή.

Ποιο νέο γκρουπ προτείνει από τα live του τριήμερου event; Στο τριήμερο εμφανίζονται όσοι συμμετέχουν στα θέματα του «Ough!» και όλοι είναι επιλογές μας. Κάποιους από αυτούς τους παρουσιάσαμε για πρώτη φορά και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον και για μας να τους δούμε να παίζουν live.  

Tι άλλο να περιμένουμε από το Ough! στο διαδίκτυο και τι στην πραγματική ζωή; Ετοιμάζεται το on-line ραδιόφωνο του «Ough!» και μια σειρά εκδηλώσεων γύρω από τη μουσική, το φαγητό και αυτά που μας αρέσουν.

Ποιο post είχε τα περισσότερα hits; Από τα θέματα, το «Φτιάξε το δικό σου δίσκο βινυλίου».

Πώς βλέπει την ελληνική πραγματικότητα; Την τωρινή ανατροπή της καθημερινότητας μόνο σαν μια δημιουργική ευκαιρία θα μπορούσαμε να δούμε, σίγουρα δεν μας εκφράζει το σύνηθες κλίμα μηδενισμού.

Τι λέει για την κατάσταση στα ελληνικά media;  Δεν έχουμε ιδέα για την κατάσταση και το μέλλον των ελληνικά media.

To χαρτί πέθανε; Το χαρτί ζει και βασιλεύει, βιβλία και περιοδικά βγαίνουν αβέρτα.  

Υπάρχει Θεός; Δεν ξέρουμε, είναι καλή ιδέα να το ψάξουμε σε αφιέρωμα σε επόμενο τεύχος μας.

Θα τη βγάλουμε καθαρή τελικά; Δύσκολα.

Κάτι άλλο; Δεχόμαστε προτάσεις για συνεργασίες στο www.ough.gr

Ιnfo Εγκαίνια εκθέσεων «φαïνάνσιαλ γκλαμ», Jar Moff και «mmm…», Γιώργος Κάλλας στις 26/1.  Live στις 27/1 oι Lost Bodies, Bazooka, Victim of Society, Le Page, Trashy Cord, Cold Feet και στις 28/1 οι King Elephant, Spaced Cowboy, Δ Δ, Polygrains, Monday Night Fever, ParrotHeadz, Dozen Draft, Gdaddie, Giganta, Nalyssa Green.Βios, Πειραιώς 84, 210 3425.335

museweek@athensvoice.gr