- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Γκαλ Γκαντότ: Για την αποτυχία της «Χιονάτης» ευθύνεται η πίεση που ασκήθηκε στους διάσημους να ταχθούν κατά του Ισραήλ
Η ηθοποιός δηλώνει απογοητευμένη
Γκαλ Γκαντότ: Για την αποτυχία της «Χιονάτης» ευθύνεται η πίεση που ασκήθηκε στους διάσημους για να ταχθούν κατά του Ισραήλ
Η Γκαλ Γκαντότ αποκάλυψε ότι πιστεύει πως η «πίεση» που ασκήθηκε στις διασημότητες να πάρουν θέση κατά του Ισραήλ έπαιξε ρόλο στην αποτυχία της ταινίας της Disney,«Χιονάτη» στο box office.
«Ήμουν σίγουρη ότι αυτή η ταινία θα ήταν τεράστια επιτυχία. Και τότε συνέβη αυτό», είπε σε συνέντευξή της στην ισραηλινή τηλεόραση η Γκαντότ.
Το σχετικό βίντεο, που άρχισε να κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Παρασκευή, δείχνει την Γκαντότ να μιλά σε μια αίθουσα γεμάτη νέους, εξηγώντας τη θέση της γύρω από τη διαμάχη που περιέβαλε την ταινία.
Η Ισραηλινή «Wonder Woman» μίλησε στο κοινό κατά την τελετή έναρξης εκδήλωσης στην Ιερουσαλήμ στις 17 Ιουνίου 2025, με φόντο το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ιερουσαλήμ που διεξήχθη κανονικά παρά την περιφερειακή ένταση. Η εμφάνισή της πυροδότησε εκ νέου αντιδράσεις για τις τοποθετήσεις της στον πόλεμο στη Γάζα.
Η Γκαντότ υποστήριξε ότι η πίεση στον χώρο της ψυχαγωγίας να πάρουν οι σταρ θέση κατά του Ισραήλ επηρέασε την πορεία της ταινίας:
«Σε πολλούς κλάδους, και στο Χόλιγουντ, υπάρχει πίεση προς τους καλλιτέχνες να μιλήσουν εναντίον του Ισραήλ. Εγώ πάντα προσπαθώ να εξηγώ και να δίνω πλαίσιο για όσα συμβαίνουν εδώ, αλλά στο τέλος ο καθένας παίρνει τις δικές του αποφάσεις».
«Με απογοήτευσε που η ταινία επηρεάστηκε τόσο πολύ και δεν τα πήγε καλά στο box office», πρόσθεσε, σχολιάζοντας ωστόσο ψύχραιμα: «Έτσι είναι. Κερδίζεις μερικές φορές, χάνεις άλλες».
Πηγές ανέφεραν ότι οι δύο ηθοποιοί δεν είχαν τίποτα κοινό, ενώ η μεγάλη διαφορά ηλικίας (40 η Γκαντότ, 24 η Ζέγκλερ) και οι αντίθετες πολιτικές τους απόψεις όξυναν την ένταση στα γυρίσματα.
Η Ζέγκλερ έχει εκφράσει ανοιχτά τη στήριξή της στην Παλαιστίνη στη διάρκεια του πολέμου Ισραήλ-Χαμάς, την ώρα που η Γκαντότ, γεννημένη στο Ισραήλ και πρώην στρατιώτης στον ισραηλινό στρατό, είναι σταθερά υπέρ της χώρας της.
Η ταινία, που απευθύνεται σε παιδιά, έκανε μια «χλιαρή» πρεμιέρα τον Μάρτιο, αποτυγχάνοντας να περάσει το όριο των 100 εκατ. δολαρίων, σύμφωνα με το Hollywood Reporter. Η συνεχιζόμενη πτώση της στα ταμεία ανάγκασε τη Disney να βάλει «φρένο» στα σχέδιά της για live-action remake της ταινίας Μαλλιά Κουβάρια (Tangled).
Πηγή: Page Six